сабота, јули 20, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 09.07.2024

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 09.07.2024

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2024-07-09 08:302024-07-09 15:00БитолаДел од ул.8-ми Септември
  2024-07-09 07:302024-07-09 13:00Велесс.Чолошево, с.Дурутовец
  2024-07-09 09:302024-07-09 14:30Гостиварс.Кракорница, с.Ничпур, с.Богдево, с.Бродец, Маврово, Полициска Станица Стрезимир
  2024-07-09 05:002024-07-09 17:00Гостиварул.18 - ти ноември, дел од ул.Бошко Цветкоски, дел од ул.Лазар Лазарески, дел од ул.Трајче Јаковлески
  2024-07-09 09:002024-07-09 14:00Делчевос.Полето, Очипала, Киселица, Селник, Вратиславци, Црквенец, Ветрен, Турија, Драмче, Илиово, Бигла, Стефанци, Караџовци
  2024-07-09 09:002024-07-09 13:00Охридцелата улица Спас Банџов до црква Св.Никола, хотелско угостителските обејкти на дел улица Кеј Македонија, паб Даблин, паб Тино, хотел спа ТИНО, објектот на поранешен хотел ПТТ и сите околни станбени објекти за домување и апартменско сместување во овој дел на Охрид.
  2024-07-09 08:302024-07-09 15:00Скопје Васил ГлавиновМиладиновци ул7, ул2, ул6, ул8
  2024-07-09 07:002024-07-09 14:00Тетоводел од с. Непроштено, Призма, Млин, Греен Продукт
  2024-07-09 09:002024-07-09 11:15Тетоводел од град Тетово, објекти кои се наоѓаат кај улиците К.Р.Дрнц и Б.Тоска, Илинденска, улицата 107
  2024-07-09 11:002024-07-09 13:30Тетоводел од град Тетово, објекти кои се наоѓаат во близина на Музичкото школо

  НАЈНОВИ ВЕСТИ