четврток, февруари 29, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 09 05 2023

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 09 05 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-05-09 08:002023-05-09 15:00БитолаТС Пошта (Пошта и телеком)
  2023-05-09 08:452023-05-09 12:30Битолас.Буково, с.Орехово, Вили Буково, ХМС Буково Фабрика Буково
  2023-05-09 08:002023-05-09 13:30ВелесЧАШКА: викендици Ораовец, Викендици Војница, Војнички мост 1, Војнички мост 2, Село Војница, Крајници
  2023-05-09 06:302023-05-09 12:00Гевгелијаиндустриските корисници од источниот дел на Валандово(Ладилник , Визба , Детска градинка ,Ватекс, Рико , пожарна , Империјал , автосервис Мите ...) и целата индустриската зона Раброво , како и делот од Валандово од старото Собрание кон ул.Орце Николов
  2023-05-09 08:302023-05-09 13:30Куманово Долно Којнаре
  2023-05-09 08:302023-05-09 14:30Кумановокорисници од ул.Народна Револуција и ул.Кирил и Методиј
  2023-05-09 09:002023-05-09 13:00ОхридКуќи позади скалеста зграда на раскрсница од ул.Д.Груев и бул.Туристичка, К Т ИНФЕЛ, Т.Ц. Гранит, П.С. Колектор
  2023-05-09 09:002023-05-09 15:00ПрилепБеровци, Кадино Село, Ново Лагово, Старо Лагово, Галичани, Бимфуд, Солартек, Ролоспас, Металотехника, Инако, Алфа Омега
  2023-05-09 09:002023-05-09 13:00Скопје Ѓорче ПетровДел од с.Љубин
  2023-05-09 09:002023-05-09 12:00Скопје Ѓорче ПетровВикендици Веле поле, Техногас, дел од с.Кучково, Викендици Кучково, Караула Чашка и с.Грачани
  2023-05-09 09:002023-05-09 15:00Стругасело Јабланица.
  2023-05-09 09:002023-05-09 16:00СтругаВЕВЧАНИ: дел од Вевчани
  2023-05-09 10:002023-05-09 12:00Струганас.Езерски Лозја, околу камп АС и Сатеска.
  2023-05-09 10:002023-05-09 13:00ШтипСВЕТИ НИКОЛЕ: КУМАНОВСКИ ПАТ, ДЕЛОТ КАЈ СЕРВИС БОЈЛЕР НА ИЗЛЕЗ КОН КУМАНОВО
  2023-05-09 10:002023-05-09 14:30ШтипС.ТАРИНЦИ

  НАЈНОВИ ВЕСТИ