четврток, јуни 13, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 09.01.2024

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 09.01.2024

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2024-01-09 09:002024-01-09 14:00Скопје Аеродромпоголем дел од населба Пинтија
  2024-01-09 09:002024-01-09 13:00Скопје Аеродромбул.Јане Сандански бр.27-а - ООУ „Ѓорѓија Пулевски“

  НАЈНОВИ ВЕСТИ