среда, април 17, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 08 11 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 08 11 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-11-08 13:10:002022-11-08 15:10:00БитолаБорис Кидрич, Никола Тесла, Рузвелтова, Димитар Илиевски Мурато, Ениџе Вардар
  2022-11-08 08:30:002022-11-08 16:00:00Битола ул.Херцеговина и дел од ул.Благојче Сиљановски
  2022-11-08 09:05:002022-11-08 14:30:00Битола корисниците на селото Зашле и Космофон
  2022-11-08 10:00:002022-11-08 12:00:00Гостивардел од нас.7ма зона.
  2022-11-08 12:00:002022-11-08 15:00:00Кичевос.Грешница - Мучоско маало, Томај Маало, Зајас Теќе, Зајас Бина Поле, Мотел Лиридона и Тиволи Петрол
  2022-11-08 08:30:002022-11-08 11:30:00Кичевос.Горно Длапкин Дол
  2022-11-08 11:55:002022-11-08 14:00:00КумановоМладо Нагоричино - место викано Света Петка
  2022-11-08 09:00:002022-11-08 11:00:00КумановоДрагоманце
  2022-11-08 04:00:002022-11-08 15:00:00Скопје Васил ГлавиновВивакс, Електроелемент, Електрометал, Лек
  2022-11-08 09:30:002022-11-08 13:30:00Скопје Ѓорче Петровс.Глумово, с.Шишево, с.Долна и Горна Матка и Музеј Матка.
  2022-11-08 09:00:002022-11-08 14:00:00Скопје Ѓорче ПетровДел од ул.Црвена армија, Пожарна Ѓорче, објекти околу парк Ѓорче, Супер маркет Тинекс.
  2022-11-08 08:00:002022-11-08 16:00:00Тетоводел од град Тетово, објекти кои се наоѓаат на патот за с.Фалише, АК,Адили,Нијази,Хајпул,Млин Фалише,АТА, Шампион, Евроком, дел од населба Деребој
  2022-11-08 09:00:002022-11-08 15:00:00Тетоводел од ПОПОВА ШАПКА, Викенд Населбата, Каса Леоне, Бачило, Бачило 1 Мај
  2022-11-08 11:30:002022-11-08 13:30:00ТетовоЃЕРМО, ХПП Брза Вода, дел од с. Порој, објекти кои се наоѓаат на пат за с. Ѓермо
  2022-11-08 09:00:002022-11-08 15:00:00Тетоводел од с.Непроштено, објекти кои се наоѓаат кај школото и кај гробиштата
  2022-11-08 09:30:002022-11-08 14:00:00ШтипС.СУДИЌ

  НАЈНОВИ ВЕСТИ