петок, јуни 21, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 08 03 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 08 03 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-03-08 09:00:002022-03-13 13:00:00Гевгелија селата Удово, Јосифово, Горна Мала и Калково
  2022-03-08 10:00:002022-03-08 14:30:00Кумановокорисниците од Кватро, Бор Менков Касарна, Трго Ти, бензинска, Кока, Југ Турист, Жел.станица силоси, Здружение на возачи, Југо Сировина, Черкези, Железнича станица
  2022-03-08 09:00:002022-03-08 14:00:00Скопје Аеродромул.3-та Македонска Бригада бр.70
  2022-03-08 09:00:002022-03-08 14:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: корисниците од ул.Бриселска и Копенхагенска
  2022-03-08 10:00:142022-03-08 13:30:14Стругаулиците Ристо Крле зградите 1,2, ул.ЈНА кај амбулантата Магдис и дел од жителите на мислешевски пат, ул.Димче Ковачески, дел од ул.Димитар Влахов и ул.15-ти Корпус Вторник
  2022-03-08 09:30:002022-03-08 13:30:00Тетоводел од град Тетово, ул.183, 184 i 185 и делот кон резервоарот за вода
  2022-03-08 09:00:002022-03-08 15:00:00Тетоводел од с.Слатино
  2022-03-08 09:30:002022-03-08 15:00:00Тетоводел од с.Палатица, објекти кои се наоѓаат на патот за с.Озормиште

  НАЈНОВИ ВЕСТИ