сабота, септември 30, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 07 09 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 07 09 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-09-07 09:00:002021-09-07 14:30:00ДелчевоДел од село Владимирово, над ресторан Текила
  2021-09-07 09:30:002021-09-07 11:30:00Кумановодел од корисниците во горно Коњаре , м.в. Кратовци
  2021-09-07 12:05:002021-09-07 16:00:00Охриддел од с. Стење кон Отешево, од канцеларија Национален Парк кон езеро
  2021-09-07 08:45:002021-09-07 12:00:00Охридс. Стење од сред село кон Војска
  2021-09-07 17:00:002021-09-07 19:00:00Прилепс. Мало Коњари, Фирма Грин Медикал, Отпад Даскалот
  2021-09-07 09:00:002021-09-07 15:00:00Скопје Ѓорче ПетровДел од ул. Кичевска и ул. Манчу Матак
  2021-09-07 09:20:002021-09-07 13:30:00Скопје Ѓорче ПетровДел од ул. Де Вол, ул. Жданец и населба Горни Жданец.
  2021-09-06 10:00:002021-09-06 14:00:00Скопје Ѓорче Петровдел од Њуделхиска, Дрезденска, Бахар Моис, Кафе Астера и околината
  2021-09-07 09:00:002021-09-07 12:00:00Стругапоранешното Здружение на возачи Струга, управната зграда на Илинден и Проаква објекти покрај регионалниот пат Струга - Дебар
  2021-09-07 08:30:002021-09-07 15:30:00СтругаВевчани (делот околу градинката кон болницата)
  2021-09-07 10:30:312021-09-07 14:30:00СтругаДел од потрошувачите во с. Могорче
  2021-09-07 12:00:002021-09-07 14:00:00Стругас. Галичник и ХПП Хидро Галичка 3
  2021-09-07 09:50:002021-09-07 12:00:00Стругакорисниците од Рекански крај, с. Скудриње, с. Присјница, с. Аџиевци, с. Жировница, с. Ростуше, с. Видуше, с. Битуе, с. Велебрдо, с. Битуше, с. Требиште, с. Лазарополе, с. Могорче, с. Гари, с. Тресонче, МЛ-Гари.
  2021-09-07 12:00:002021-09-07 14:00:00Тетовос. Жилче
  2021-09-07 09:00:002021-09-07 13:00:00Тетовоул. 111 и 112
  2021-09-07 09:00:002021-09-07 15:00:00Тетовос. Требош, с. Палатица, с. Озормиште
  2021-09-07 08:00:002021-09-07 11:00:00Штипдел од нас. 8ми Ноември, Градинката, зградите на Булевар ЈНА од бр. 3 до бр. 26 и околината

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја