четврток, јуни 13, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 07 06 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 07 06 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-06-07 08:30:002022-06-07 13:00:00Гевгелијас. Фурка
  2022-06-07 08:30:002022-06-07 14:00:00КочаниВикенд населба од Бовчалук до Брана Градче, ул. Јане Сандански, ул. Александар Македонски
  2022-06-07 08:00:002022-06-07 12:00:00Прилепс. Загорани, с. Веселчани
  2022-06-07 09:00:002022-06-07 16:00:00Скопје Аеродромдел од ул. 14, ул. 16 и ул. 18
  2022-06-07 09:00:002022-06-07 15:00:00Скопје Аеродромдел од ул. Ужичка Република, дел од ул. Иван Хаџиниколов, дел од ул. Румена Хаџипанзова, дел од ул. Димитар Гуштанов
  2022-06-07 16:00:002022-06-07 19:30:00Скопје Аеродромул. Мито Хаџивасилев Јасмин бр. 6
  2022-06-07 08:30:002022-06-07 13:00:00Скопје АеродромДРАЧЕВО - Ул. Иван Мештровиќ, од бр. 1 до бр. 31, непарните броеви
  2022-06-07 09:00:002022-06-07 13:00:00Скопје АеродромПржино, дел од ул. Востаничка
  2022-06-07 09:30:002022-06-07 16:30:00Струмицас. Варварица, с. Трибичино
  2022-06-07 10:00:002022-06-07 15:00:00Тетоводел од с. Непроштено, објекти кои се наоѓаат во т.н македонско маало и кај школото
  2022-06-07 09:00:002022-06-07 11:00:00Тетоводел од с. Желино, објекти кои се наоѓаат од џамијата кон излезот за с. Групчин

  НАЈНОВИ ВЕСТИ