среда, април 17, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 07 03 2023

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 07 03 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-03-07 13:002023-03-07 14:00Велесул. Васа Кошулчева, дел од улица Моша Пијаде, дел од улица АСНОМ, фирмите Пододекор, Леов, Смелт, Будо моторс, Алмак..., ул. Алексо Демниевски Бауман
  2023-03-07 09:302023-03-07 15:00Гостивардел од ул.Балиндолска
  2023-03-07 09:002023-03-07 15:00КавадарциДЕМИР КАПИЈА: Драчевица, Дошница, Дрен и Чифлик
  2023-03-07 09:002023-03-07 12:00Кочанис.Зрновци во центарот
  2023-03-07 08:002023-03-07 14:00Скопје Ѓорче ПетровЖелезничка станица во Жорче Петров како и можен е краток прекин на корисниците во Злокуќани и с.Бардовци
  2023-03-07 09:302023-03-07 13:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: ул.Ловќенска 15 и дел од ул.Ловќенска 9
  2023-03-07 09:002023-03-07 15:00ТетовоДел од с. Орашје

  НАЈНОВИ ВЕСТИ