недела, јули 21, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 07 02 2023

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 07 02 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-02-07 09:002023-02-07 15:00Гостиварс.Добридол
  2023-02-07 08:002023-02-07 13:00КумановоТАБАНОВЦЕ: корисниците од Табановце - Чифлик
  2023-02-07 08:302023-02-07 13:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: дел од ул.Ѓорѓи Сугаре (околу бр.8)
  2023-02-07 09:302023-02-07 11:00Скопје Ѓорче ПетровДел од с.Радуша
  2023-02-07 09:302023-02-07 12:30ШтипДЕЛ ОД С.КАРБИНЦИ, ДЕЛОТ ПРЕКУ НОВИОТ МОСТ КОН САМОПОСЛУГАТА

  НАЈНОВИ ВЕСТИ