недела, јули 21, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 06 12 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 06 12 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-12-06 08:00:002022-12-06 14:00:00Битоладел од корисниците на ул. Гаврило Радомир, Нико Фундали
  2022-12-06 08:00:002022-12-06 09:30:00ГевгелијаВинарска визба Риго, МСГ Балкан, Терминал Трансбалкан, Паскалин, Вори, Мотел Југо, Сепарација Еуро инг, Сепарација Мансард, АМД Дичо Панов, ЈПКД Комуналец - Пречистителна станица
  2022-12-06 09:00:002022-12-06 15:00:00Гостиварнас.Дутлок – ул.Трајко Јовановски
  2022-12-06 09:00:002022-12-06 15:00:00Гостивардел од с.Сенокосе
  2022-12-06 09:00:002022-12-06 15:00:00Гостиваркреткотрајни прекини на ул.Ново Маало, дел од ул.ЈНА, ул.Бошко Цветкоски
  2022-12-06 08:30:002022-12-06 14:00:00КавадарциДРАЧЕВИЦА: с.Чифлиг, с.Дрен, с.Драчевица
  2022-12-06 08:40:002022-12-06 14:00:00КавадарциДЕМИР КАПИЈА: место викано Попова кула и Депанданс
  2022-12-06 08:00:002022-12-06 15:00:00Кратовоул.Јосиф Даскалов, ул. Павел Шатев (од СУД до Хотел Кратис)
  2022-12-06 08:30:002022-12-06 10:00:00Кумановодел од корисниците од Нас.Перо Чичо,дел позади Екстра Меин
  2022-12-06 08:00:002022-12-06 10:00:00Кумановодел од корисниците од Индустриска зона Куманово - Агро Куманово, Боми 10, Асвалтна база Хуљуси, Мак Степ, Корп Проект, Пивара
  2022-12-06 11:00:002022-12-06 13:00:00КумановоШУПЉИ КАМЕН: дел од корисниците од Шупли камен
  2022-12-06 09:30:002022-12-06 16:00:00ОхридГорниот дел од село Елшани
  2022-12-06 09:00:002022-12-06 16:00:00Прилепул. Марксова
  2022-12-06 08:30:002022-12-06 14:00:00Скопје АеродромДРАЧЕВО: ул. Киро Фетак (од крстосница со ул.Иван Мажураниќ до крстосница со ул.Иван Хаџиниколов), дел од ул.Иван Мажураниќ
  2022-12-06 08:00:262022-12-06 15:00:26Скопје АеродромСКОПЈЕ - АЕРОДРОМ: Дел од улица Митре Влаот од бр. 1 до бр. 9
  2022-12-06 08:00:002022-12-06 10:00:00Скопје Васил ГлавиновСИНГЕЛИЌ: улица Финска
  2022-12-06 10:00:002022-12-06 14:00:00Скопје Васил ГлавиновСИНГЕЛИЌ: улица Жеглање
  2022-12-06 08:30:002022-12-06 10:30:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - САРАЈ: Дел од с.Глумово, Шишево и Матка
  2022-12-06 09:00:002022-12-06 12:00:00Скопје Ѓорче ПетровДел од с.Бардовци - место викано Село
  2022-12-06 09:30:002022-12-06 14:00:00Тетовос.Нераште
  2022-12-06 12:00:002022-12-06 14:30:00ШтипУЛ.ПИРИНСКА, ДЕЛОТ КОН СТАРА ВЕТЕРИНАРНА, УЛ.ДОБРЕ РАДОСАВЉЕВ, 19-ТА БРИГАДА
  2022-12-06 09:00:002022-12-06 11:30:00ШтипУЛ.ПИРИНСКА, УЛИЦАТА ПОД ГРАДСКИОТ ПАЗАР

  НАЈНОВИ ВЕСТИ