недела, јули 21, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 05 09 2023

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 05 09 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-09-05 10:002023-09-05 14:00Битолас.Долно Оризари
  2023-09-05 08:002023-09-05 16:00Кратовос.Татомир и дел од с.Секулица.
  2023-09-05 08:002023-09-05 16:00Прилепул.Прохор Пчински, ул.Лазо Филипоски

  НАЈНОВИ ВЕСТИ