понеделник, мај 20, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 05 07 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 05 07 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-07-05 12:30:002022-07-05 15:00:00Велесдел од потрошувачите на ул. Панко Брашнаров, дел од потрошувачите на ул. 8-ми Септември, дел од потрошувачите на ул. Александар Македонски
  2022-07-05 07:55:002022-07-05 14:00:00Гевгелијасело Фурка
  2022-07-05 09:00:002022-07-05 11:00:00ГостиварДЕБРЕШЕ: дел од центар кон гробишта во с.Дебреше
  2022-07-05 09:00:002022-07-05 15:00:00Гостивардел од ул.ЈНА спроти ЕЛКОС
  2022-07-05 06:00:002022-07-05 13:00:00Гостиварс.Сретково, с.Церово
  2022-07-05 09:00:002022-07-05 10:00:00Гостиварс.Форино
  2022-07-05 08:45:002022-07-05 14:00:00Делчевос.Втариславци, с.Бигла, с.Илиово, с.Турија, делови од с. Драмче
  2022-07-05 12:00:002022-07-05 15:00:00Скопје АеродромСТУДЕНИЧАНИ: дел од с.Студеничани (ул.2)
  2022-07-05 11:00:002022-07-05 13:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: ул.Томе Арсовски бр.30
  2022-07-05 09:00:002022-07-05 13:00:00Скопје Аеродромдел од ул.Буковиќ (бр.8 до бр.10), ул.Митре Влаот бр.20
  2022-07-05 07:30:002022-07-05 15:30:00Скопје Васил ГлавиновСКОПЈЕ - ЧАИР: ул. Македонски Кралеви, ул.363, ул. Клинска Река, ул. Славеј Планина, ул. 391, ул. Стојко Јовановски, ул. Св. Прохор Пчински, бул. Македонско Косовска Бригада, ул.7ми Јули, ул. Максут Садиќ, ул. Пере Тошев, ул. Кримска, ул. Исмаил Кадаре, ул. 380
  2022-07-05 08:00:002022-07-05 12:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - САРАЈ: Дел од село Крушопек, околина на стопански објект
  2022-07-05 09:00:002022-07-05 12:00:00Скопје Ѓорче Петровобјекти на ул.Антон Чехов
  2022-07-05 11:30:212022-07-05 12:30:00Тетоводел од с.Слатино, кај базенот од с.Слатино, дел од с.Лешок, кај базенот од с.Слатино
  2022-07-05 08:00:002022-07-05 13:00:00ШтипС.САРЧИЕВО,ЕСКАВАТОРИ

  НАЈНОВИ ВЕСТИ