понеделник, октомври 2, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 05 04 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 05 04 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-04-05 09:00:002022-04-05 15:00:00Битолас.Трново кај хотел РИС со околните објекти.
  2022-04-05 09:00:002022-04-05 12:00:00Битолаул. 1-ви Мај, Илинденска, Јордан Пиперката, Ѓорѓи Сугарев, Стојан Лазаревски, дел од Партизанска, Гоце Делчев и Веле Марков
  2022-04-05 10:05:002022-04-05 14:00:00БитолаПелагонија Петрол, ТС Шикле, ТС Макпетрол Могила, ТС ХМС Стрежево и ТС Фабрика за Сточна Храна на ЗК Пелагонија
  2022-04-05 09:00:002022-04-05 15:00:00Битолаул.Пецо Божиновски 46 со околните објекти .
  2022-04-05 09:00:002022-04-05 15:00:00Велесул. Маца Овчарова
  2022-04-05 09:30:002022-04-05 12:30:00Кавадарцис.Пепелиште
  2022-04-05 10:00:002022-04-05 13:00:00Охриддел од ул. Галичица (објектите околу поранешна зграда на НП Галичица)
  2022-04-05 11:30:002022-04-05 14:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - САРАЈ: КЛАН телевизија
  2022-04-05 09:00:002022-04-05 11:30:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - САРАЈ: Фирма Геотар
  2022-04-05 09:30:002022-04-05 10:30:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - ЃОРЧЕ ПЕТРОВ: Стопански објект, Филип Инжинеринг, Граничен премин „Блаце“, Терминал „ Блаце“, село Блаце, Караула „Блаце“
  2022-04-05 10:30:002022-04-05 12:30:00Стругаул. Струшки Кепенци
  2022-04-05 09:30:002022-04-05 14:30:00Тетоводел од ул.Борче Кочовски од ул.К.Ј.Питу кон Црвен Крст
  2022-04-05 08:00:002022-04-05 15:00:00ШтипСТАНБЕНА ЗГРАДА УЛ.ЕНГЕЛСОВА БР.18
  2022-04-05 10:00:002022-04-05 14:30:00ШтипСВЕТИ НИКОЛЕ: ДЕЛ ОД УЛ.В.ВЛАХОВИЧ, ДЕЛОТ КАЈ ЦРВЕН КРСТ, КАРАКАНСКИ БАВЧИ

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја