недела, јули 21, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 04 10 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 04 10 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-10-04 09:20:002022-10-04 12:00:00КочаниПробиштип - централно градско подрачје и околните населби и сите села на територија на Општина Пробиштип.
  2022-10-04 08:40:002022-10-04 13:00:00Кочанис.Оризари, с.Пресека
  2022-10-04 10:00:002022-10-04 13:00:00КочаниВИНИЦА - фирма Рото-М и Шагал на м.в Превалец пат Кочани - Виница
  2022-10-04 12:30:002022-10-04 14:30:00ОхридРЕСЕН - с. Штрбово
  2022-10-04 09:50:002022-10-04 14:00:00ОхридРЕСЕН - туристичка нас. Претор, с. Крани, с.Арвати, Автокамп Крани, с. Рајца, с. Курбиново, с.Претор
  2022-10-04 08:30:002022-10-04 14:00:00Скопје Аеродромдел од ул.Орце Николов (од ул.Рузвелтова до ул.Алберт Ајнштајн)
  2022-10-04 14:30:002022-10-04 15:30:00Скопје Аеродромул.Саса - 32, нас.Пинтија
  2022-10-04 09:30:002022-10-04 15:00:00Струмицас. Дрвош, Манастир Хамзали, Мобимак и Космофон репетитор, Рудник Огржден
  2022-10-04 08:00:002022-10-04 15:00:00Тетовообјектите позади КЕЦ Тетово, м.в Деребој
  2022-10-04 09:00:002022-10-04 14:00:00Тетовос.Церово, СБМ компани,Мобимак
  2022-10-04 09:15:002022-10-04 14:30:00Тетовогорниот дел од с.Селце и репетитор Космофон
  2022-10-04 08:00:002022-10-04 16:00:00Тетовообјекти на патот што се дели за Челопек и Радиовце со околината
  2022-10-04 10:00:002022-10-04 14:00:00ШтипКалимерово

  НАЈНОВИ ВЕСТИ