среда, април 17, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 04 07 2023

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 04 07 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-07-04 08:452023-07-04 14:30Битолас. Беранци, с. Долно Српци и Космофон Беранци
  2023-07-04 09:002023-07-04 14:30Гевгелијаул.Таља Бикова, ул.26-ти Април и ул.Јане Сандански
  2023-07-04 09:002023-07-04 15:30Охридс. Волино
  2023-07-04 08:002023-07-04 13:00Прилепул.Орде Чопела на излез од Прилеп, фирма Стибера, Корвин Стоун,Винарија Пирган, Институт за Тутун, Гробишта Пеиобрци, хлорна станица од Водовод,с.Мажучиште
  2023-07-04 09:002023-07-04 11:00Скопје АеродромМОРАНИ: околу ТС Викенд Населба Јане Сандански 2
  2023-07-04 12:302023-07-04 14:30Скопје АеродромЗелениково: Корисниците околу ТС Станица Зелениково
  2023-07-04 10:002023-07-04 14:30Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Дел од ул. Генерал Михајло Апостолски (Каирска)
  2023-07-04 08:302023-07-04 10:30Скопје Ѓорче Петровдел од корисниците на ул.Црногорска и корисниците на ул.Атанас Иљовски
  2023-07-04 09:002023-07-04 15:00Струмицадел од с.Раклиш
  2023-07-04 09:002023-07-04 12:00Струмицадел од корисниците на индустриска зона Дабиле на влез во село Дабиле, приклучени на приватна трафостаница Елпи
  2023-07-04 06:302023-07-04 15:30Тетоводел од с.Џепчиште, објекти кои се наоѓаат во т.н македонско маало, објекти кои се кај гробиштата, дел од с.Џепчиште(Микели,Бензинска Пумпа,Згими,Млин)

  НАЈНОВИ ВЕСТИ