недела, јуни 16, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 04 04 2023

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 04 04 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-04-04 08:452023-04-04 14:00Гостиварул.Никола Парапунов ( Малеарди), дел од нас.6-та зона ( кон каналот), нас.Малеарди ( на влезот во Гостивар)
  2023-04-04 08:002023-04-04 12:00Скопје Аеродромс.Долно Соње, од маркет Рисал кон мв.Грчоица, с.Долно Соње, мв.Грчоица
  2023-04-04 10:302023-04-04 14:30Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Објектите на Бул.8-ми Септември од раскрсницата со Ул.Скупи до мостот на Вардар, од страна на Хубо Маркет
  2023-04-04 09:002023-04-04 12:30СтрумицаДел од индустриска зона Север: Еуропак, Фико-пласт, Савело, Изолмак, Јока, Дојрана, Пала, Вема ДООЕЛ Кристал, Бонус, Стокопром-М, ДГТ Жикол, Агро-Комерц, Мимоза, Интер-Делта, Амор-Гарден, Ројал-Палас, Ангел Петрол, Боки Ресана
  2023-04-04 09:302023-04-04 14:00ШтипУЛ.СЛОБОДАН ЈОВАНОВСКИ, БРЕГАЛНИЧКА, ДЕ ЛУКС ДОО ПЕКАРНИЦА ДООЛЕ ШТИП

  НАЈНОВИ ВЕСТИ