недела, април 14, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 03 10 2023

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 03 10 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-10-03 09:002023-10-03 14:03Битолас. Суво грло, с. Радово, с. Брезово, с. Зашле
  2023-10-03 09:402023-10-03 14:30ВелесЧАШКА, Телеком Оморани, Ораов дол, Мокрени, Габровник, Козарска фарма Мокрени, Теово, Согле, Црешнево, Св.Богородица Согле, Монопол, Бистрица, Богомила, Нежилово, Ореше, Папрадиште, Чеплес
  2023-10-03 09:152023-10-03 13:30Гостиварс.Равен (горно маало)
  2023-10-03 09:302023-10-03 13:00Кавадарциселата Дабниште, Бегниште и Кошани
  2023-10-03 13:002023-10-03 15:00Кавадарцидел од ул.Тиквешко Востание, Данчо поп Атанасов, Климент Охридски и Фердо Росомански
  2023-10-03 10:002023-10-03 12:00Кочанихотел Амор, објекти околу Прима и Нова Трговија салон, Објекти околу хотел Национал и сервис Сости, објекти на потегот од конфекција Алекс-3 до хотел Национал, млекра Дени Милк
  2023-10-03 10:002023-10-03 13:00ОхридРЕСЕН, нас. Лагадин , с. Коњско, Метропол, ТВ репетитор Коњско
  2023-10-03 09:302023-10-03 14:00ПрилепБез ЕЕ ќе бидат с.Тополчани, с.Чепигово, с.Тројкрсти, с.Загорани, с.Веселчани, Градобитна станица Тополчани
  2023-10-03 09:002023-10-03 16:00Скопје АеродромБУЛЕВАР СРБИЈА
  2023-10-03 11:002023-10-03 14:00Скопје Ѓорче ПетровДел од ул Каирска, Педагошки факултет и објектите околу Педагошки факултет.
  2023-10-03 08:302023-10-03 12:00Скопје Ѓорче ПетровДел од корисниците на ул.Влае кај поранешна Неуромедика
  2023-10-03 08:002023-10-03 16:00Скопје Ѓорче ПетровДел од улица Франце Прешерн и ул. Драгутин Аврамовски Гуте.
  2023-10-03 09:002023-10-03 16:00Скопје Ѓорче ПетровКорисниците на ул.Миле Поп Јорданов од бр.31 до бр.53 и од бр.50 до бр.70
  2023-10-03 09:002023-10-03 14:00ТетовоБОГОВИЊЕ, с. Раковец

  НАЈНОВИ ВЕСТИ