сабота, јули 20, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 02.07.2024

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 02.07.2024

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2024-07-02 07:352024-07-02 12:30ВелесМанастир св.Илија, Младост, Кланица Агриа, М6 Венуле, Изгрев Венуле, ВеГрупа Венуле, с.Црквино.
  2024-07-02 07:502024-07-02 10:00Гевгелијасело Негорци , вклучително и Негорските Бањи и дел од околните индустриски објекти
  2024-07-02 09:002024-07-02 14:30ГостиварМАВРОВО: дел од Маврови Анови - од влез до интернат
  2024-07-02 06:302024-07-02 06:50ДелчевоДЕЛЧЕВО: Старо Делчево
  2024-07-02 05:002024-07-02 14:30Кавадарцинаселено место Ваташа
  2024-07-02 08:302024-07-02 12:00Прилепдел од улица Леце Котески наспроти Зоди ДОО
  2024-07-02 08:302024-07-02 12:30Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Корисниците од објектите со парни броеви од бр.2 до бр.14, на ул.Козле.
  2024-07-02 06:302024-07-02 14:00Тетоводел од с.Камењане(објекти кои се наоѓаат на влез во селото, од правец на с.Палчиште)
  ДОЛНО ПАЛЧИШТЕ: дел од с.Палчиште

  НАЈНОВИ ВЕСТИ