среда, февруари 1, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 02 03 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 02 03 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-03-02 10:00:002021-03-02 11:30:0010 Скопје Аеродромул. Паретние Зографски бр.32, 34, 46, 47, 48, 49, 51 и 53
  2021-03-02 09:30:002021-03-02 15:00:0014 ПрилепРОПОТОВО - дел од село
  2021-03-02 10:00:002021-03-02 13:00:0014 Прилепул. Никшичка, ул. Ваљевска, ул. Копарска, ул. Град Јајце
  2021-03-02 09:30:002021-03-02 14:30:0017 ШтипУЛ.ЕГЕЈСКА
  2021-03-02 09:55:002021-03-02 12:00:0018 Струмицас.Ињево
  2021-03-02 08:30:452021-03-02 15:30:4522 Стругаул. Браќа Миладиновци, с Мислешево

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја