петок, јуни 21, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 01 03 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 01 03 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-03-01 08:00:002022-03-01 12:00:00Гостивардел од ул.Браќа Блажески
  2022-03-01 08:30:002022-03-01 15:00:00Кратоводел од с.Ранковце (улицата од Полицијата до излез од селото кон Радибуш).
  2022-03-01 10:00:002022-03-01 14:00:00ШтипС.АЏИМАТОВО

  НАЈНОВИ ВЕСТИ