четврток, јули 25, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 01 02 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 01 02 2022

  ПочетокКрајКЕЦАдреса
  2022-02-01 08:15:002022-02-01 09:30:00КумановоАГИНО СЕЛО - Асфалтна база Романовце, РОМАНОВЦЕ, Млекара Алпина, Бензинска пумпа на Макпетрол, свињарска фарма
  2022-02-01 09:00:002022-02-01 15:00:00Скопје Аеродромвлез на Долно Лисиче, рибник Јасика
  2022-02-01 08:30:002022-02-01 14:30:00Скопје Васил Главиновул. Неготинска
  2022-02-01 08:00:002022-02-01 10:00:00Скопје Васил ГлавиновУл. Натаниел Кучевишки бр. 41 а и б, 39 а и б и 37 а и бр.2
  2022-02-01 08:00:002022-02-01 15:00:00Тетовоул. Гоце Делчев, дел од ул. Пролетерска, Крушевачка, Љубљанска делот кај православни гробишта
  2022-02-01 10:00:002022-02-01 14:00:00ШтипАЏИМАТОВО - дел од селото

  НАЈНОВИ ВЕСТИ