понеделник, мај 20, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 31 05 2023

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 31 05 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-05-31 09:002023-05-31 14:30БитолаТС: с. Лера, Доленци, Ѓавато, Космофон Ѓавато, Кажани, рибник Маловишта, Печуркара и вили Пајак
  2023-05-31 09:002023-05-31 13:30Гостивардел од с.Неготино -област на излез кон с.Калиште
  2023-05-31 09:002023-05-31 15:00КичевоМАКЕДОНСКИ БРОД: село Тополница, Томино Село, Сушица, Манастирец Осмолетка
  2023-05-31 10:002023-05-31 13:30КочаниПРОБИШТИП: ул. ЈНА, дел од населба Камењар
  2023-05-31 08:002023-05-31 16:00КратовоКРИВА ПАЛАНКА: М.В. ГРАМАЃЕ ЗГРАДИ (ВЛЕЗ НА КРИВА ПАЛАНКА), ДЕЛ ОД МАРТИНИЦА
  2023-05-31 07:302023-05-31 13:30КумановоКозјак бетоњера, Кватро стара сокара на ЗИК, Кентаур Импекс, Метал Нет, нас.Бедиње делот кон Лопате, Бензинска станица Алија Комерц Бедиње
  2023-05-31 09:302023-05-31 14:30Кумановос.Руѓинце
  2023-05-31 08:302023-05-31 15:30Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: Ул.Малина Попиванова
  2023-05-31 09:002023-05-31 12:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - ЦЕНТАР: ул.Димитрија Чуповски бр.1
  2023-05-31 09:002023-05-31 14:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - ШУТО ОРИЗАРИ: Дел од ул.Карбуница, ул.Рељо Шестокрило, дел од ул.Индира Ганди, Виетнамска и Нов Живот
  2023-05-31 10:002023-05-31 15:00Стругадел од с. Мислешево, Мислешевски пат
  2023-05-31 09:202023-05-31 14:30ТетовоКултурниот Дом Иљо Антевски Смок и сите придружни објекти
  2023-05-31 09:302023-05-31 11:30ШтипСВЕТИ НИКОЛЕ: Филтер станица за вода за пиење

  НАЈНОВИ ВЕСТИ