понеделник, октомври 2, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 31 03 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 31 03 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-03-31 10:00:002021-03-31 15:00:00Битолас Буково, фарма Буково, вили Буково, ХМС Буково, ф-ка Буково, г. Орехово и Буковски Манастир
  2021-03-31 09:00:002021-03-31 15:00:00Гостиваркраткотрајно ф-ка Циглана, делови од с.Горна Бањица
  2021-03-31 08:40:002021-03-31 14:00:00ДелчевоБакина Ливада, дел од населба Басарица, с.Драмче, с.Полето,с.Очипала,с.Киселица, с.Бигла, Караџовци, с.Илиово, Витановци, Стефанци, с.Турија
  2021-03-31 09:30:002021-03-31 14:30:00Кавадарцис.Фариш и Раец и место викано река Раец
  2021-03-31 06:00:002021-03-31 07:00:00Кочанис.Тркање (на влез на селото), фирма Европа 92 ДООЕЛ, фирма ИНТ ДООЕЛ, фирма Алекс-3 ДООЕЛ, Бензинска станица Еко-Оил, млекара Дени Милк, фабрика Амфенол Технолоџи, ул. Штипски пат м.в Мало Стопанство
  2021-03-31 08:00:002021-03-31 10:00:00Кратовос.Приковци, с.Шлегово и Техничкиот сервис во Кратово.
  2021-03-31 08:00:002021-03-31 15:00:00Кратоводел од с.Талашманце и дел од с.Живалево.
  2021-03-31 08:00:002021-03-31 14:00:00Кумановодел од корисниците на ул.Доне Божинов (кај место Средорек спротивно од Висто, сервис Демишковски , Аутоцентар Ацо, сервис CZ , ND инд и дуќаните пред ТС Средорек)
  2021-03-31 08:00:002021-03-31 09:00:00Кумановоул.Доне Божинов ( кај место Средорек , маркет Елида, маркет Суперсрк, пекара )
  2021-03-31 10:00:002021-03-31 13:00:00Охриддел од ул. Радојца Новичиќ од ул. 28. Април кон Лакочереј
  2021-03-31 08:30:002021-03-31 15:30:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: Бул.Борис Трајковски бр.62 објект на НИКОБ, Рамсторе, А1
  2021-03-31 09:00:002021-03-31 10:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: Дел од ул.Марко Цепенков, Дел од ул.Киро Крстевски
  2021-03-31 11:00:002021-03-31 14:30:00Скопје АеродромУСЈЕ: Ул.4, мв.Падарница
  2021-03-31 09:00:002021-03-31 13:00:00Скопје Ѓорче Петровдел од с.Бардовци
  2021-03-31 09:45:002021-03-31 14:45:00Стругас.Корошишта и с.Џепин
  2021-03-31 09:00:002021-03-31 10:00:00Струмицадел од ул.Ката Поцкова, дел од ул.Климент Охридски Струмица, Католичка црква, Милд, Прима мебел и околината
  2021-03-31 10:00:002021-03-31 15:00:00ТетовоСТАРО СЕЛО:сепарациите Сурин, с.Јажинце, караула Јажинце, бензинска пумпа Јажинце, с.Рогачево, репетиторот во с.Рогачево, караула Рогачево
  2021-03-31 09:00:002021-03-31 14:00:00ТетовоГОЛЕМА РЕЧИЦА: делот Расадиште, објекти во калник на влез од с.Голема Речица, кај бензиската, с.Голема Речица
  2021-03-31 09:30:002021-03-31 14:30:00ШтипНАСЕЛБА БАЛКАНСКА

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја