четврток, јуни 13, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 31.01.2024

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 31.01.2024

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2024-01-31 10:002024-01-31 12:00Битолаул.Игњат Атанасовски ул.Васко Карангелевски во околината на Веро
  2024-01-31 09:002024-01-31 13:00Битолас.Логоварди, ЗК Пелагонија управна зграда и Еко Клуб (Грин Енерџи)
  2024-01-31 12:002024-01-31 14:00Битолаул.Лавчански пат, ул Анести Пановски, ул.Стрчин ул.120-Та
  2024-01-31 09:002024-01-31 14:30Делчевос. Косово дабје
  2024-01-31 09:002024-01-31 15:00Кавадарцивлез од с.Сопот (индустриска зона)
  2024-01-31 08:002024-01-31 16:00КратовоКРИВА ПАЛАНКА: дел од ул. Св.Јоаким Осоговски (објектите над ф-ка Карпош) и маала Цонев Рид.
  2024-01-31 09:302024-01-31 15:00Прилепул. Дабничка, Веби Рушитоски, Дравска
  2024-01-31 09:002024-01-31 14:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: дел од ул.Фредерик Шопен
  2024-01-31 08:302024-01-31 15:00Скопје Васил ГлавиновВИЗБЕГОВО: дел од Визбегово
  2024-01-31 09:002024-01-31 13:00Струмицаул.Крушевска Република-од Момин бунар кон ридот
  2024-01-31 09:152024-01-31 14:15Тетоводел од град Тетово, ПП дом, ПОфикс,нас.Станбена и дел од нас.Пржова Бавча(делови од улици: Б.Миладинови В.С Бато, Илинденска Боро Вулиќ,А.Стефановиќ)
  2024-01-31 09:002024-01-31 12:00ТетовоЖЕРОВЈАНЕ, РАДИОВЦЕ, СТЕНЧЕ, ВОЛКОВИЈА, ТЕНОВО, ПИРОК
  2024-01-31 10:002024-01-31 12:00Тетоводел од с.Урвич
  2024-01-31 08:002024-01-31 13:00ШтипСВЕТИ НИКОЛЕ: БИМ, СВИЊАРСКА ФАРМА, ЛАКТИС, ПВПП АМЗАБЕГОВО ДИФЕРЕНТ ЕНЕРЏИ
  2024-01-31 08:002024-01-31 13:00ШтипС.КАДРИФАКОВО, ДЕЛИСНИЦИ, БОГОСЛОВЕЦ, ФАБИЈАН, СЛОГА КАДРИФАКОВО(МОНДО), МЛИН ИВАНА, НИКО 2002(МОНДО)

  НАЈНОВИ ВЕСТИ