четврток, март 4, 2021

ЕДС доминира на целосно либерализираниот пазар на струја во С. Македонија

Компанијата ЕДС, како доминантен играч продаде најмногу струја до крајните потрошувачи во 2019, годината во која за прв пат започна да функционира целосно либерализираниот...
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 30 12 2020

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 30 12 2020

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2020-12-30 10:00:002020-12-30 11:30:0010 Скопје Аеродромул. Мајка Тереза бр.12,18 и20
  2020-12-30 11:00:002020-12-30 13:30:0010 Скопје Аеродромул. Шарски Одреди од бр.1 до бр.5, ул. Мајка Тереза бр. 14
  2020-12-30 08:00:002020-12-30 09:00:0016 Кумановодел од корисниците на ул.3-та Македонска Ударна Бригада (Гостилница Дома , сендвичара Џипси, маркет Суперсрк, локал Тифани , Месара до локал Тифани, Железера Тамара-Дерм)
  2020-12-30 08:00:002020-12-30 14:00:0016 Кумановоул.Бајрам Шабани
  2020-12-30 08:00:002020-12-30 09:00:0038 Скопје Васил ГлавиновУл. Архиепископ Ангелариј бр.36,38,40,42,44 и 46
  2020-12-30 09:00:002020-12-30 12:00:0038 Скопје Васил ГлавиновУл.Финска 2 бб
  2020-12-30 09:00:002020-12-30 15:00:0038 Скопје Васил Главиновул. 536 ВО С.МАРИНО
  2020-12-30 08:00:002020-12-30 12:00:0038 Скопје Васил ГлавиновСКОПЈЕ - ГАЗИ БАБА: Ул.Лазар Поп Трајков зграда бр.20, 22 и 18
  2020-12-30 10:30:002020-12-30 14:30:0039 Скопје Ѓорче ПетровДел од с.Буковиќ
  2020-12-30 09:00:002020-12-30 10:00:0039 Скопје Ѓорче Петровбул.Партизански одреди зграда бр.48А (кај поранешно Симпо).
  2020-12-30 09:30:002020-12-30 11:30:00ШтипСВЕТИ НИКОЛЕ: ул.Септемвриска, дел од ул.Маршал Тито, 11-ти Октомври
  2020-12-30 10:00:002020-12-30 14:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: ул.Христо Татарчев кај ресторан Теферич
  2020-12-30 08:00:002020-12-30 10:00:00Гевгелија11-ти Октомври во Гевгелија
  2020-12-30 11:00:002020-12-30 14:00:00Тетоводел од с.Жеровјане што се напојува од ТС Жеровјане 1
  2020-12-30 09:00:002020-12-30 10:00:00Тетоводел од с.Порој кој се напојува од ТС Порој 5

  Latest Posts

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја