недела, јули 21, 2024
spot_img
Повеќе

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА СРЕДА 30 08 2023

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА СРЕДА 30 08 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-08-30 09:002023-08-30 13:00ВелесНада Бутникошарева, Ангел Мишев, Јане Сандански
  2023-08-30 09:002023-08-30 16:00Гостивардел од Нас. Дутлок
  2023-08-30 09:002023-08-30 11:00Кавадарциул. Индустриска и околината
  2023-08-30 08:002023-08-30 16:00Кратовос.Татомир
  2023-08-30 09:002023-08-30 11:00Кумановодел од населба Иго Тричковиќ пред млин
  2023-08-30 07:002023-08-30 15:00Прилепул.Прохор Пчински
  2023-08-30 10:002023-08-30 15:30СтругаДЕБАР: Рекански регион: Жировница,Скудриње, Галичник,Лазарополе,Ростуша,Велебрдо,Битуше,Витуше, Бензиска Макпетрол,Јанче,Тресонче, Бигорски Манастир, МЛ-Гари и околина
  2023-08-30 11:002023-08-30 15:00Тетоводел од с.Желино, објекти кои се наоѓаат покрај стариот регионален пат ТЕ - СК на излез од с.Желино
  2023-08-30 09:002023-08-30 11:30Тетоводел од с.Желино, објекти кои се на стариот регионален пат Те - Ск на излез од с.Желино
  2023-08-30 09:202023-08-30 14:30ТетовоГОЛЕМА РЕЧИЦА: дел од с.Калник
  2023-08-30 09:002023-08-30 15:00ШтипДЕЛ ОД С.ТРИ ЧЕШМИ, ИНДУСТРИСКИ ДЕЛ КАЈ ТРИ ЧЕШМИ, ЕЖОВО, СИНОХИДРО, ГЕОТЕХНИКА, БОНИК, АЕРОДРОМ СУШЕВО

  НАЈНОВИ ВЕСТИ