недела, декември 10, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 30 06 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 30 06 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-06-30 08:00:002021-06-30 13:00:00БитолаБИТОЛА: ул: Драгорска, Крсте етков Мисирков и ул.7-ма Бригада
  2021-06-30 10:00:002021-06-30 15:00:00ГостиварГОСТИВАР: Гоце Делчев (во близина на медицински центар.)
  2021-06-30 09:30:002021-06-30 15:00:00ГостиварВлез на с. Вруток.
  2021-06-30 08:40:002021-06-30 09:40:00Делчевос.Вирче, Звегорска Река, дел од село Звегор, с.Нов Истевник, с.Стар Истевник, с.Тработивиште, с.Град, с.Стамер, Манов, Алпинком, Славо База, Обел Градба.
  2021-06-30 09:00:002021-06-30 12:00:00Скопје Аеродромс.Моране делот околу школото.
  2021-06-30 08:00:002021-06-30 15:00:00Скопје Васил ГлавиновСКОПЈЕ - ЦЕНТАР: ул.163, нас.Крњево, ул.164,нас.Крњево, ул.165,нас.Крњево.
  2021-06-30 09:00:002021-06-30 14:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - ЃОРЧЕ ПЕТРОВ: село Грачани, Караула Чашка.
  2021-06-30 09:00:002021-06-30 15:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - ЃОРЧЕ ПЕТРОВ: Дел од село Побожје ( горниот дел од селото, према пат за село Бродец).
  2021-06-30 08:00:002021-06-30 12:00:00СтрумицаДОБРЕЈЦИ: Фирми на стар Василевски Пат во индустрискиот дел на с.Добрејци на излез кон с.Василево, Никомил, Мебел 2000, Ни-пром, Карло, Бомјански, 11-Септември, Бресто.

  НАЈНОВИ ВЕСТИ