недела, јуни 16, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 30 03 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 30 03 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-03-30 09:00:002022-03-30 12:00:00Битолас. Брусник
  2022-03-30 09:00:002022-03-30 14:00:00ГевгелијаКазандол
  2022-03-30 09:00:002022-03-30 15:00:00ГевгелијаБорис Карпузов, Ванчо Прке, Ристо Шуклев, Скопска, И. Л. Рибар
  2022-03-30 11:00:002022-03-30 12:00:00Гостивардел од ул. Никола Парапунов-7ма зона.
  2022-03-30 09:00:002022-03-30 14:00:00ДелчевоПЕХЧЕВО - 7ми септември,, Здравен дом Пехчево
  2022-03-30 08:00:002022-03-30 14:00:00ДелчевоБуковиќ
  2022-03-30 09:30:002022-03-30 15:00:00КочаниВИНИЦА - фирма Мебел - Ви во Индустриска зона во Виница и околните објекти, објектите на регионален пат Виница - Берово, од Виница до клучката кон с. Блатец. М.в Виничка Кршла, с. Драгобраште, с.Трсино, с.Пеклани, с.Мирмарци, с.Крушево, с. Јакимово, с.Истибања, ул. Јакимовски пат
  2022-03-30 11:00:002022-03-30 13:30:00Кумановоул. Моша Пијаде и Детска градинка Ангел Шајче на ул. Моша Пијаде
  2022-03-30 13:00:002022-03-30 14:00:00Прилепс. Беловодица, с.Тројаци,с.Никодин,с.Радобил, Каменолом Теракота, Асфалтна база Маврово
  2022-03-30 11:30:002022-03-30 13:30:00Прилепс. Клепач
  2022-03-30 09:00:002022-03-30 14:00:00ПрилепТризла, Мукос
  2022-03-30 09:00:002022-03-30 11:00:00ПрилепДел од с.Ношпал
  2022-03-30 09:00:002022-03-30 11:30:00Скопје АеродромСтаклара, ресторан Градина, Сардоникс
  2022-03-30 11:45:002022-03-30 14:00:00Скопје Васил ГлавиновАвтокаросерија (ул. 516)
  2022-03-30 09:15:002022-03-30 11:45:00Скопје Васил ГлавиновМеханика, ул. Боро Тодоровиќ, Миодраг Илиќ, дел од ул. 519, ул. Интернационални бригади, ул. 158, Автогума
  2022-03-30 08:30:002022-03-30 14:30:00Скопје Васил ГлавиновРАДИШАНИ, ул. 30 Љуботенски Пат
  2022-03-30 09:00:002022-03-30 15:00:00Струмицадел од корисниците во Шаин Мале - Радовиш
  2022-03-30 09:00:002022-03-30 15:00:00Тетоводел од с. Жеровјане, објекти кои се наоѓаат покрај автопатот
  2022-03-30 09:30:002022-03-30 15:00:00Тетоводел од град Тетово, објекти кои се на ул. Браќа Миладинови
  2022-03-30 10:00:002022-03-30 12:30:00Тетовос. Једоарце, с.Отуње, с. Сетоле
  2022-03-30 09:30:002022-03-30 13:30:00Тетовоград Тетово, дел од ул. Илинденска кај Кипер Маркет, дел од ул. 107 меѓу ул. К. Р Дрнц и ул. Б. Тоска, град Тетово, дел од ул. Илинденска после ул. Гостиварска и дел од ул. Гостиварска
  2022-03-30 08:30:002022-03-30 11:30:00ШтипДЕЛ ОД С. РАДАЊЕ, ДОЛНИОТ ДЕЛ ОД СЕЛОТО

  НАЈНОВИ ВЕСТИ