петок, јуни 21, 2024
spot_img
Повеќе

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА СРЕДА 29.11.2023

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА СРЕДА 29.11.2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-11-29 09:002023-11-29 15:00Битолакоринсиците на ул. Иво Лола Рибар бб, Кравари Уличка прва десно после Маркет БОНО.
  2023-11-29 11:002023-11-29 14:00Битолаул.Панде Кајзеро, ул.1-ва ул.3-та, ул. Рафаел Мартино, ул.7-ми Јули, ул.Широка
  2023-11-29 08:302023-11-29 12:00Битоланеколку корисници на ул. Широк Сокак бб, Битола НЛБ Банка и локали во близина на плоштад Магнолија.
  2023-11-29 07:002023-11-29 10:00БитолаТС Елпида Караманди
  2023-11-29 09:302023-11-29 14:00ВелесЧАШКА - Отиштино, Бањица
  2023-11-29 09:002023-11-29 12:00Кавадарцис. Марена (на патот кон Кавадарци)
  2023-11-29 08:002023-11-29 16:00Кратовос.Татомир
  2023-11-29 10:302023-11-29 13:30ОхридРЕСЕН - Вилска населба Претор, с. Крани, с. Арвати, Автокамп Крани, СВР Крани, МХЕ Арвати, Туристичка нас. Претор, с. Сливница, бензиска пумпа Фичо Петрол
  2023-11-29 08:302023-11-29 16:00Прилепкорисниците од ул.Пиринска- дел ( од ТС Тризла 2 до ул. Мице Козар)
  2023-11-29 09:002023-11-29 11:00Скопје Васил Главиновдел од Марино, Илинден.
  2023-11-29 12:002023-11-29 14:00Скопје Васил ГлавиновКАТЛАНОВО - ул 1, Тотинци

  НАЈНОВИ ВЕСТИ