недела, јули 21, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 29 06 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 29 06 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-06-29 09:20:002022-06-29 14:30:00Битолас. Маловиште и рибникот Маловиште.
  2022-06-29 08:00:002022-06-29 16:00:00БитолаДел од ул. Стив Наумов (од раскрсница со ул. Кленовец, до раскрсница со ул. Пецо Божинонвски)
  2022-06-29 09:25:002022-06-29 13:45:00Велесс. Грнчиште и с. Скачинци
  2022-06-29 06:30:002022-06-29 13:00:00Гостиварс. Церово, с. Сретково
  2022-06-29 11:00:002022-06-29 13:00:00КичевоПрототип (бивши ЕМО)
  2022-06-29 08:00:002022-06-29 14:30:00Кратоводел од с. Туралево
  2022-06-29 06:30:002022-06-29 08:00:00Кумановодел од корисниците од Доне Божинов кај министерство за труд и социјала
  2022-06-29 09:30:002022-06-29 14:00:00КумановоКорисниците од Бедиње
  2022-06-29 07:00:002022-06-29 08:00:00ПрилепЗграда Македонија на Бул.Гоце Делчев
  2022-06-29 08:00:002022-06-29 10:00:00ПрилепДел од ул.Орде Тутески, дел од плоштад Методија Андонов Ченто
  2022-06-29 12:00:002022-06-29 14:00:00ПрилепБензиска Лук Оил на Плетварско џаде
  2022-06-29 10:00:002022-06-29 12:00:00Прилепс. Оревоец, с. Плетвар, с. Беловоддица, с. Никодин, с. Ракле, с. Радобил, Теракота Каменолом, Маврово асфалтна база
  2022-06-29 08:00:002022-06-29 15:00:00Скопје Аеродромдел од с. Добри Дол
  2022-06-29 09:00:002022-06-29 14:00:00Скопје Аеродромдел од с. Горно Количани
  2022-06-29 09:30:002022-06-29 12:00:00Скопје Ѓорче Петровдел од ул. Исаија Маџовски
  2022-06-29 09:00:002022-06-29 15:00:00Струмицадел од с. Смолари
  2022-06-29 10:00:002022-06-29 14:00:00ШтипСВЕТИ НИКОЛЕ - ДЕЛ ОД УЛ. ПИТУ ГУЛИ, ДЕЛОТ ПОЗАДИ СТАНБЕНА ЗГРАДА НА УЛ. КОЧО РАЦИН 70

  НАЈНОВИ ВЕСТИ