петок, јуни 21, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 29.05.2024

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 29.05.2024

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2024-05-29 08:152024-05-29 10:15Битолаул.8-ми Септември, ул.Васил Брклевски, дел од ул Стара чешма во близина на Ангро Маркет (стар Лозар)
  2024-05-29 09:002024-05-29 14:30Велесдел од корисниците на ул.Алексо Демниевски-Бауман и Благој Ѓорев( од театарот до главната пошта )
  2024-05-29 08:302024-05-29 11:00ВелесБашино Село, дел од корисниците на ул. Вардарска, Бензински пумпи Ве Оил и Симит Петрол
  2024-05-29 09:102024-05-29 13:00ГевгелијаБОГДАНЦИ: Макпетрол Богданци, Елка пелети, Паљурци, Магнум Богданци, Рибник Елита, Десива
  2024-05-29 08:452024-05-29 14:30ГостиварБалиндол, ТС Мермери, с.Чајле
  2024-05-29 10:002024-05-29 13:00Кичевоул. Магистрален пат во близина на штрафара, Комуналец Кичево и Македонски шуми
  2024-05-29 09:152024-05-29 17:15Кочанис. Рајчани, с. Нивичани, с. Пантелеј
  2024-05-29 10:002024-05-29 14:30КумановоМАКРЕШ, ЦВИЛАНЦЕ, ДРЕНАК, БАЈЛОВЦЕ, КАНАРЕВО, АЉИНЦЕ, ДОБРАЧА
  2024-05-29 09:002024-05-29 15:00Прилепулиците : Велешка, Ѓорги Абаџиев, Дабнички Завој, Васил Главинов, Кобаш, Сремски Фронт, Авала, Богомила, Дојранска
  2024-05-29 09:002024-05-29 12:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Дел од корисниците на ул.Јуриј Гагарин, во населба Козле
  2024-05-29 09:002024-05-29 15:00Скопје Ѓорче ПетровВОЛКОВО: Дел од корисниците на ул.103 од кружен тек кон с.Кучково
  2024-05-29 09:002024-05-29 12:30СтрумицаРАДОВИШ: дел од ул.„Коста Сусинов“ (стара дистрибуција), дел од ул.„22-ри Октомври“ градско шеталиште Радовиш, дел од ул.„Плоштад Слобода“, РАКЛИШ: дел од с.Раклиш на излезот кон с.Ораовица, дел од ул.„Даме Груев“, дел од ул.“Коста Сусинов“ (кон пазарот)
  2024-05-29 10:002024-05-29 12:30Тетоводел од Попова Шапка, објекти на Елем Турс
  2024-05-29 09:002024-05-29 12:00ШтипНАСЕЛБА МАКЕДОНКА

  НАЈНОВИ ВЕСТИ