петок, септември 29, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 29 03 2023

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 29 03 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-03-29 08:302023-03-29 16:30Битолаво близина на Погон за обработка на лим БРУСНИК
  2023-03-29 09:402023-03-29 14:30Велеспотрошувачите од с. Бистрица, с. Црешнево, Гулевска Населба, потрошувачите од Папрадиште и Чеплес, потрошувачите од Богомила, Орешје, Нежилово
  2023-03-29 09:002023-03-29 13:00Гевгелија с.Селемли, Базна станица Телеком и Пумпна станица Брана Селемли
  2023-03-29 09:002023-03-29 15:00Гостивардел од ул. Живко Брајковски, дел од ул. Трајко Јованоски, дел од ул. Никола Тесла, дел од ул. Вардарска.
  2023-03-29 08:402023-03-29 13:30Гостивардел од ул18ти Ноември, ул.Ново Маало, дел од ул.Јна.
  2023-03-29 09:002023-03-29 14:00КратовоРАНКОВЦЕ/0 /с.Ранковце, околу пазарот, вклучувајќи ја полициската и ветеринарната станица. Поради технички зафати во дистрибутивната мрежа за електрична енергија, на ден 29.03.2023, во период од 09.00 до 14.00ч, без напојување ќе останат корисниците од с.Ранковце, околу пазарот, вклучувајќи ја полициската и ветеринарната станица.
  2023-03-29 08:002023-03-29 14:00Кратовос.Пклиште, с.Герман, с.Нерав, с.Станча
  2023-03-29 07:302023-03-29 08:30Кумановос. Речица, Ул.Доне Божинов, дел. од нас. Средорек, м.в.Прмакови Ниви, објекти во Индустриска Зона Речица ф-ка Бенто-Ни, Дел од нас.Долно Којнаре, Бензинска Пумпа Шел, Дел од нас. Долно Којнаре, с. Режановце, Кланица Црн Би, Ново Куманово, с. Костурник, објекти во Индустриска Зона Речица, Ул. Никола Тесла, објекти во Индустриска Зона Речица ф-ка Рапид Билд и околината
  2023-03-29 09:002023-03-29 11:00КумановоМладо Нагоричино, маала Ѓорговци
  2023-03-29 08:002023-03-29 10:00Кумановобез напојување ќе останат корисниците од Железничјка станица
  2023-03-29 09:002023-03-29 15:00ПрилепМарксова, Мукос
  2023-03-29 08:002023-03-29 12:00Скопје Аеродромдел од ул. Дреновска Клисура нас. Драчево
  2023-03-29 10:002023-03-29 14:00Скопје АеродромДел од ул.Тодор Александров, од ОУ Кочо Рацин до маркет Водно.
  2023-03-29 09:002023-03-29 12:00Скопје Васил ГлавиновСКОПЈЕ - ГАЗИ БАБА: ул. Пехчевска, ул. Париска Комуна, дел од ул. Валандовска
  2023-03-29 12:002023-03-29 14:00Скопје Ѓорче Петровдел од корисниците на ул.Багдадска, Дрезденска, Рузвелтова, Борка Талевски, Ристо Равановски
  2023-03-29 09:002023-03-29 15:30Скопје Ѓорче ПетровКорисниците од с.Кучково, Грачани
  2023-03-29 09:002023-03-29 15:00СтругаПОДГОРЦИ
  2023-03-29 10:002023-03-29 13:00Тетовосалон на А1

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја