четврток, јуни 13, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 28 12 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 28 12 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-12-28 09:002022-12-29 16:00ВелесГРАДСКО, Свињарска Фарма близу Чичево
  2022-12-28 08:302022-12-28 16:00Битолас.Брусник
  2022-12-28 09:302022-12-28 12:20ВелесБлагој Ѓорев, Дуќаните од Ќоше до Штипска(непарни броеви)
  2022-12-28 08:002022-12-28 10:00Куманово корисниците од Умин дол
  2022-12-28 08:302022-12-28 16:00Скопје Аеродромул. Тодор Чангов, подулици 41, 43, 45, 47
  2022-12-28 09:002022-12-28 13:00Скопје Аеродромдел од ул.Славка Динкова
  2022-12-28 08:302022-12-28 12:00Скопје Васил ГлавиновАРАЧИНОВО, с.Грушино, ИЛИНДЕН, с.Мршевци, с.Ајватовци, с.Бујковци, с.Бунарџик
  2022-12-28 10:002022-12-28 13:00Скопје Ѓорче ПетровУл.Лука Геров, Бр.48, дел од влез 2
  2022-12-28 09:002022-12-28 14:30Скопје Ѓорче ПетровДел од ул.20 во с.Сарај
  2022-12-28 09:002022-12-28 15:00Скопје Ѓорче ПетровДел од ул.Козле во близина на број 81.
  2022-12-28 10:002022-12-28 12:30Скопје Ѓорче ПетровОбјекти на бул. Партизански Одреди бр.119/3.
  2022-12-28 09:002022-12-28 14:30Тетоводел од с.Д. ЛЕШНИЦА
  2022-12-28 10:002022-12-28 14:00Штипдел од ул.Васил Доганџиски и ул.Борко Левата

  НАЈНОВИ ВЕСТИ