сабота, февруари 27, 2021

ЕДС доминира на целосно либерализираниот пазар на струја во С. Македонија

Компанијата ЕДС, како доминантен играч продаде најмногу струја до крајните потрошувачи во 2019, годината во која за прв пат започна да функционира целосно либерализираниот...
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 28 10 2020

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 28 10 2020

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2020-10-28 09:00:002020-10-28 13:00:00Битоладел од ул. Ружа Делчева и дел од ул. Димче Лахчански со околните стопански и не стопански објекти.
  2020-10-28 09:00:002020-10-28 14:00:00Гевгелијакорисниците на улица Маршал Тито од Библиотека до улица Таља Бикова.
  2020-10-28 09:20:002020-10-28 15:00:00Гостиварс.Добридол ( центарот на селото)
  2020-10-28 07:30:002020-10-28 11:30:00Гостивариндустриска зона кај клучката за с.Неготино, с.Добридол, с.Топлица, с.Тумчевиште, с.Форино, с.Чегране, с.Корито, с.Неготино, с.Градец, с.Сенокос, с.Калиште, с.Горјане, с.Ломница, с.Ѓурѓевиште
  2020-10-28 09:00:002020-10-28 15:00:00Гостиварс.Добридол - област кај џамијата
  2020-10-28 08:30:002020-10-28 14:30:00Делчевос. Тработивиште, с. Стар Истевник, с.Нов Истевник и Пасјак
  2020-10-28 09:00:002020-10-28 14:00:00Кочаниул. Др. Николиќ, ул. Илинеднска, ул. Гоце Делчев (во околината на Плоштадот), ул. Маршал Тито (во околината на Плоштадот)
  2020-10-28 10:00:002020-10-28 14:30:00КочаниФабрика за ориз во с. Прибачево, с. Прибачево, Градежни плацеви во с. Прибачево (Поранешен Бетон и Брегалница)
  2020-10-28 08:00:002020-10-28 15:00:00Кратоводел од населба Мождивњак и околните објекти.
  2020-10-28 09:15:002020-10-28 14:30:00Кратовос. Којково, с. Емирица
  2020-10-28 11:00:002020-10-28 12:00:00Охридс.Арбиново
  2020-10-28 08:30:002020-10-28 14:30:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: ул.Пушкинова згради бр.1,3,6,21
  2020-10-28 08:30:002020-10-28 11:00:00Скопје АеродромДРАЧЕВО: ул.Драчевска во Драчево
  2020-10-28 09:30:002020-10-28 14:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - ШУТО ОРИЗАРИ: дел од корисниците во Мирковци, с.Глуво, с.Бразда, ГиД Оризари
  2020-10-28 11:00:002020-10-28 13:30:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - САРАЈ: дел од потрошувачите во с.Радуша
  2020-10-28 10:00:002020-10-28 12:00:00СтругаЗграда на стар салон Јелак, дел од ул.ЈНА и ул.Д.Вујовиќ
  2020-10-28 09:00:002020-10-28 16:00:00Стругаулица Мислешевски пат (на потегот од маркет Миса кон сред село)
  2020-10-28 12:30:002020-10-28 14:30:00СтругаНаселба Даљани покрај реката Црни Дрим и ул.Енхалон
  2020-10-28 10:00:002020-10-28 13:00:00СтругаБУРИНЕЦ, ЗБАЖДИ, ПРИСОВЈАНИ, СЕЛЦИ, ЛОКОВ, Р'ЖАНОВО
  2020-10-28 09:00:002020-10-28 15:00:00Стругадел од потрошувачите на с.Мислешево ( кај ТС Итекс).
  Два кратки прекини ќе имаат сите корисници на извод Драслајца
  2020-10-28 11:00:002020-10-28 15:00:00Струмицаул.Мајка тереза , зграда Ранвеј
  2020-10-28 09:00:002020-10-28 15:00:00Струмицас.Доброшинци, с.Висока Маала, с.Нова Маала, пумпна станица Доброшинци, сепарација Доброшинци
  2020-10-28 09:30:002020-10-28 12:30:00Тетовоул.Браќа Миладинови, нас.Станбена(куќи и згради), ул.Боро Вулиќ(околу Пино старо), делови позади Гимназијата
  2020-10-28 10:30:002020-10-28 14:00:00Тетоводел од с.Јанчиште
  2020-10-28 08:30:002020-10-28 10:00:00Тетовоул. Методија Андонов-Ченто, ул. Јован Ончевски, ул. Бане Стефановски, ул. Андреа Ристовски
  2020-10-28 11:00:002020-10-28 15:00:00Штипс.Малино
  2020-10-28 09:30:002020-10-28 13:30:00Штипдел од с.Карбинци, кај самопослугата

  Latest Posts

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја