петок, април 19, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 28 06 2023

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 28 06 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-06-28 09:552023-06-28 11:30ДелчевоДЕЛЧЕВО-село Габрово, населба Звегорска Река, Бакина Ливада
  2023-06-28 13:002023-06-28 19:00КавадарциКрсте Мисирков , Стара Болница Кавдарци-приватни амбуланти
  2023-06-28 10:002023-06-28 15:00Кичевократки прекини на електрична енергија на дел од град Кичево и околината
  2023-06-28 07:302023-06-28 16:00Кратоводел од с.Отошница
  2023-06-28 08:302023-06-28 16:30Прилепул.Борка Талески дел (од кај Чкатровци кон ДАМРО)

  НАЈНОВИ ВЕСТИ