недела, декември 10, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 28 04 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 28 04 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-04-28 08:30:002021-04-28 16:00:00Гевгелијасело Ума
  2021-04-28 09:00:002021-04-28 13:00:00Гевгелијасело Моин и Ново Коњско и дел од индустриските корисници на излезот од Гевгелија кон село Моин и индустриската зона(Фарма Моин, Житко, Јоријан, Пекара Зора и други)
  2021-04-28 09:00:002021-04-28 10:00:00Гостиварул.Светозар Спировски (нас.Дутлок кон бањица)
  2021-04-28 08:30:002021-04-28 15:30:00Гостиварс.Беловиште, с.Лакавица, с.Трново, с.Страјане, с.Падалиште, с.Куново, с.Железна Река
  2021-04-28 09:00:002021-04-28 16:00:00Кичевос.Брждани
  2021-04-28 09:30:002021-04-28 13:00:00КочаниПРОБИШТИП: ул. Миро Барага , населба Барбаревско маало
  2021-04-28 08:00:002021-04-28 14:00:00Кумановодел од место викано Мајорово трло
  2021-04-28 11:00:002021-04-28 12:00:00Охриднас.Даљан од мостот кај Извиднички до Костозглобна болница
  2021-04-28 09:30:002021-04-28 14:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Паркови и зеленило, кајакарски клуб и пумпи за вода во градски парк
  2021-04-28 09:00:002021-04-28 12:00:00Скопје Ѓорче ПетровОРИЗАРИ: Дел од корисниците во с.Горно Оризари
  2021-04-28 08:05:002021-04-28 13:30:00ТетовоЧЕЛОПЕК: дел од с.Долни Челопек
  2021-04-28 13:00:002021-04-28 15:00:00Тетоводел од с.Копачин Дол
  2021-04-28 09:00:002021-04-28 15:30:00Тетовоул. Јане Сандански од бр.1 до 71, ул.29 Ноември од бр.1 до 61, ул Гоце Стојчевски од бр.12 до 18
  2021-04-28 10:00:002021-04-28 12:30:00Тетоводел од с.Добарце
  2021-04-28 10:00:002021-04-28 14:00:00ШтипУЛ.ЕГЕЈСКА, ДЕЛ ОД УЛИЦА ДУЗЛАЧКИ РИД

  НАЈНОВИ ВЕСТИ