петок, јуни 21, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 27.12.2023

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 27.12.2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-12-27 09:002023-12-27 14:00Гостивардел од ул.Сретко Крстески, дел од ул.Јастре Здравковски
  2023-12-27 09:302023-12-27 10:30ДелчевоБЕРОВО: ул. Брдославица
  2023-12-27 12:002023-12-27 13:00ДелчевоПЕХЧЕВО: дел од ул-те: Борис Кидриќ, Дамјан Груев,Истра и Младинска
  2023-12-27 09:002023-12-27 15:00КичевоМАКЕДОНСКИ БРОД: село Требовле, Близанско, населба Пештери и с. Здуње
  2023-12-27 10:002023-12-27 12:30Кочаниобјекти Војна Пошта и Бетон Стопански двор, објект на Територијална противпожарна единица ТППЕ
  2023-12-27 10:002023-12-27 14:00КочаниЖИТО МАРКЕТ НА УЛ. ПАВЛИНА ВЕЉАНОВА, АВТО МОНИТОР
  2023-12-27 10:002023-12-27 15:30ОхридЛЕСКОЕЦ: Фабрика Гумно, бетонска база Монтер, ЈП Градски Гробишта и дел од с.Лескоец на влез од страна на Охрид, Дел од с.Лескоец околу стара трафостаница (зидана кула), Старо Лескоец, црква Св.Илија Велгошти, с.Лескоец кај маркет Тамаро на ул.Рашанец, Пекара Антомос, дел од ул. Рашанец, ул.Илија Смически
  2023-12-27 08:302023-12-27 16:30Прилепул.Киро Крстески Даскало, ул.Круме Волнароски - дел
  2023-12-27 09:002023-12-27 13:00Скопје АеродромЛИСИЧЕ: дел од бул.12-та Македонска Бригада (околу бр.83-Б)
  2023-12-27 09:002023-12-27 13:00ТетовоЖЕЛИНО: Водна Пумпа Желино
  2023-12-27 09:002023-12-27 15:00ТетовоВАРВАРА, СЛАТИНО, ЛЕШОК, НЕПРОШТЕНО
  2023-12-27 09:302023-12-27 12:30ТетовоШИПКОВИЦА: дел од с.Шипковица
  2023-12-27 10:002023-12-27 13:00ШтипСВЕТИ НИКОЛЕ: КУЧУМЕЛЦИ
  2023-12-27 12:302023-12-27 14:00ШтипДЕЛ ОД С.ГОРОБИНЦИ, НА ВЛЕЗОТ ДЕЛОТ ЛЕВО КОН ШКОЛОТО

  НАЈНОВИ ВЕСТИ