сабота, јули 20, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 27 07 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 27 07 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-07-27 08:00:002022-07-27 13:00:00Битолаулицата Даме Груев дел од ул. Булевар 1-ви Мај кај месноста викана Мал Париз
  2022-07-27 08:15:002022-07-27 13:45:00ВелесДел од ул. Архиепископ Михаил, ул.8ми Септември, ул.Браќа Миладинови, ул Коле Неделковски, ул. Љубен Весов
  2022-07-27 06:15:002022-07-27 13:00:00Гостиварс.Балиндол, покрај школото.
  2022-07-27 09:00:002022-07-27 13:00:00КавадарциНЕГОТИНО - ул. Дојранска и Станко Франц Пипан
  2022-07-27 08:10:002022-07-27 13:00:00КавадарциДЕМИР КАПИЈА - с. Чифлик, с. Дрен, Дошница
  2022-07-27 09:30:002022-07-27 11:30:00Кичевоул. Влашки пат и Солунска
  2022-07-27 07:00:002022-07-27 07:45:00КратовоКНЕЖЕВО, КУНОВО, БЛИЗАНЦИ, ШЛЕГОВО, ГОРНО КРАТОВО, ТАТОМИР, КОЊУХ, ЛУКОВО, ЖЕЛЕЗНИЦА, ФИЛИПОВЦИ, КРАТОВО (цел град), СЕКУЛИЦА, ВРБИЦА, МУШКОВО, КОЈКОВО, ЕМИРИЦА, ТАТОМИР, ВАК'В, ЖИВАЛЕВО, ШЛЕГОВО, ТУРАЛЕВО, КАВРАК, ДИМОНЦЕ, ПРИКОВЦИ, НЕЖИЛОВО
  2022-07-27 08:00:002022-07-27 10:00:00Кумановос. Клечовце
  2022-07-27 06:00:002022-07-27 12:00:00ПрилепПЛЕТВАР, Ракле, Никодин
  2022-07-27 07:30:002022-07-27 15:30:00Скопје АеродромДРАЧЕВО, дел од улиците Иван Хаџи Николов 3 и Иван Хаџи Николов 5, дел од улиците Герника 10, Герника 3, Герника 5, Герника 7 и Герника 8
  2022-07-27 08:30:002022-07-27 14:00:00Скопје Аеродромдел од ул. Блажо Орландиќ (парни од 8 до 16)
  2022-07-27 08:30:002022-07-27 15:00:00Скопје Аеродромс. Пагаруша
  2022-07-27 09:00:002022-07-27 14:00:00Скопје Ѓорче Петровсело Крушопек
  2022-07-27 13:00:002022-07-27 15:00:00СтрумицаТехнопласт, фабрика: Неметали Огражден, Санкерам, Објект на Жикол транзит (Пелагонија), комплет царински терминал, Евроконект, објект Градба (кај Градско Балдовци), Плинара, фабрика Еленица, фабрика Металопромет и ресторан Сириус
  2022-07-27 08:30:002022-07-27 16:30:00СтрумицаРАДОВИШ - дел од ул. 22-ри Октомври - објекти позади автобуска станица, дел од ул. Самоилова, дел од бул. Александар Македонски - во потегот на автобуска станица
  2022-07-27 09:30:002022-07-27 15:30:00Струмицас. Белотино, ЈП Струмица гас - компресивна станица, с. Триводи, репетитори Триводи и ресторан Македонска куќа, с. Раборци, ЕЛАС, репетитор Раборци, викендици Раборци, с. Рич и каменолом Жикол, с. Рич, с. Дорломбос и с. Орманли, с. Костурино, Фирми: Дентина (Маби трејд) и Ников мебел, с. Мемешли и рудник Огражден, с. Мемешли, с. Попчево, Брана Водоча (викендици и брана), комплекс Цареви кули Каблирање
  2022-07-27 09:10:002022-07-27 14:00:00ТетовоНаселба Вонвардарска, помеѓу патот за Брвеница и ул. Видео Смилевски Бато кон фабрика Тетекс

  НАЈНОВИ ВЕСТИ