петок, јуни 21, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 26 10 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 26 10 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-10-26 09:00:552022-10-26 14:00:55ВелесЧАШКА: селата Бистрица и Црешнево Оддржување на СН Мрежа
  2022-10-26 10:30:002022-10-26 15:00:00Гостиварс.Дебреше, нас.Стаклара (кон с.Здуње), с.Врапчиште, с.Галате, с.Топлица, с.Зубовце, с.Ново Село
  2022-10-26 09:00:002022-10-26 15:00:00Кичевос.Кладник
  2022-10-26 10:00:002022-10-26 10:30:00Кочаниобјект АСНОМ м.в Доклевец и Станбени згради кај м.в Недопирливи, м.в Монополски бавчи, Бензинска Пумпа на Макпетрол и Основен Суд, објект на Полициска Станица-Кочани
  2022-10-26 09:30:002022-10-26 10:00:00Кочанинас. Прокарка и Бензинска Пумпа Лукоил, Фабрика Антура
  2022-10-26 13:30:002022-10-26 14:00:00Кочаниобјект на Жито Ориз и Кругот кај Мала Индустриска Зона
  2022-10-26 13:00:002022-10-26 13:30:00КочаниТериторија на Општина Чешиново-Облешево со сите населени места
  2022-10-26 08:30:002022-10-26 14:00:00Кратоводел од с. Туралево
  2022-10-26 08:00:002022-10-26 13:30:00Кратоводел од корисниците од с. Жидилово
  2022-10-26 08:30:002022-10-26 14:30:00КумановоСТУДЕНА БАРА: без напојување ќе останат корисниците од Бабин дол, Биљановце, место викано Новине, Војни објект на Краста, Каменоломи,Бензинска Мак Птрол во Романовце, Пчиња, Студена бара, Винце, Вакв, Ѓубриште, Романовце асвалтна база, Сињарска фарма Романовце
  2022-10-26 09:00:002022-10-26 15:00:00Скопје Ѓорче ПетровКорисниците во населено место Блага Вода,Стопански Двор
  2022-10-26 09:00:002022-10-26 14:00:00Скопје Ѓорче Петровс.Горно Нерези и с.Крушопек
  2022-10-26 09:30:002022-10-26 14:00:00СтрумицаБАНСКО: Оранжерии Банско, пумпна станица Банско, Банско викендици, Ескоп, Владе-Банско
  2022-10-26 09:00:002022-10-26 14:30:00ТетовоКАМЕЊАНЕ: Млин Камењане, Мулти Парк Изаири, Меваип Јакупи, дел од с.Камењане, ГОРНО СЕДЛАРЦЕ: Лес Комерц, Емиратес, ИнтерМебел, Бетонида, ВП Палчиште, Репетитор Палчиште, Кика Мебел, Есати Абдула, Еуромебел, с.Горно Седларце, ДОЛНО ПАЛЧИШТЕ: дел од с.Долно Палчиште, објектите кај водната пупма(фабрика)
  2022-10-26 09:00:002022-10-26 13:00:00Тетовосамо приватната зграда до ТС ТРУД.
  2022-10-26 09:00:002022-10-26 11:00:00ШтипСТАНБЕНИ ЗГРАДИ ВО НАС.8-МИ НОЕМВРИ НА УЛ.БОРО АРСОВ И БУЛЕВАР ЈНА
  2022-10-26 09:00:002022-10-26 12:00:00ШтипСТАНБЕНА ЗГРАНА НА УЛ.ЕНГЕЛСОВА БР.14

  НАЈНОВИ ВЕСТИ