среда, април 17, 2024
spot_img
Повеќе

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА СРЕДА 26 07 2023

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА СРЕДА 26 07 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-07-26 08:002023-07-26 13:00Гостивардел од с.Беловиште-област кај црква
  2023-07-26 07:002023-07-26 13:00Гостиварс.Куново, с.Трново
  2023-07-26 07:002023-07-26 13:00Гостиварс.Куново, с.Трново
  2023-07-26 08:302023-07-26 16:30Прилепул.Пенка Котеска-дел, ул.Борка Талески-дел, ул.Цена Џинорозот, ул.Владо Стојаноски, ул.Благоја Стојаноски,ул.Добре Иваноски-дел, уч.Прохор Пчински-дел, ул.Борка Медарот-дел, ул.Круме Спиркоски-дел
  2023-07-26 07:002023-07-26 09:00Скопје Васил ГлавиновСКОПЈЕ - БУТЕЛ: дел од ул.ХоШиМин
  2023-07-26 09:002023-07-26 13:00Скопје Ѓорче Петровул.Лука Геров ,бр.107, (Зградата со Жито Маркет )
  2023-07-26 09:002023-07-26 14:30Скопје Ѓорче ПетровДел од село Глуво
  2023-07-26 09:002023-07-26 15:00Струмицадел од с.Пиперево
  2023-07-26 09:002023-07-26 15:00Тетоводел од с.Јегуновце, објекти кои се наоѓаат во т.н колонија, ХПП Барт Енерџи, дел од с.Јегуновце, објектот на каменоломот
  2023-07-26 09:002023-07-26 14:00ТетовоЖЕЛИНО: с.Долна Лешница, с.Горна Лешница
  2023-07-26 09:002023-07-26 14:00ТетовоДОЛНА ЛЕШНИЦА, ГОРНА ЛЕШНИЦА
  2023-07-26 09:302023-07-26 11:00ТетовоТЕАРЦЕ: ТС Шакир 2

  НАЈНОВИ ВЕСТИ