сабота, јули 20, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 26.06.2024

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 26.06.2024

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2024-06-26 07:302024-06-26 12:00ВелесКлуковец, Раштани, Нови Гробишта, Белештевица, Лавчани, Слп, Карабуниште, Рајко Жинзифов, Бузалково, Сливник, 'Рлевци, Бреза
  2024-06-26 07:002024-06-26 14:00ГевгелијаСМРДЛИВА ВОДА - ЦЕЛ ИЗВОД, сите корисници од селата Кованец, Серменин, Коњско, Ума, См.вода и Ски центар Кожуф и околните објекти на тој дел од планината Кожуф
  2024-06-26 09:002024-06-26 13:00Гостивардел од ул.ЈНА
  2024-06-26 09:152024-06-26 11:30Гостивардел од с.Врапчиште.
  2024-06-26 13:002024-06-26 15:00ГостиварПОЛОГ: Индустиска зона Добридол и ТС Sea of Grin
  2024-06-26 08:302024-06-26 12:30Гостиварс.Ново Село, с.Зубовце
  2024-06-26 11:002024-06-26 13:00Кратовос.Кетеново, с.Тополовиќ и с.Куклица.
  2024-06-26 08:002024-06-26 10:00КратовоТабачка Мала во Кратово.
  2024-06-26 09:302024-06-26 15:00ОхридДел од село Велестово од влез во село, до центар на село
  2024-06-26 08:002024-06-26 14:00ПрилепВелешка, Ѓорги Абаџиев, Дабнички Завој, Васил Главинов, Кобаш, Сремски Фронт, Авала,Богомила, Дојран
  2024-06-26 09:002024-06-26 14:30Скопје Васил Главиновс.Сушица и Катлановска Сушица, с.Дивље, с.Живиње
  2024-06-26 09:002024-06-26 15:00Стругадел од с. Октиси
  2024-06-26 11:002024-06-26 14:30СтругаКалишта, Франгово, Елен Камен, Радожда, Хотел Изгрев, хотел Бисер, хотел Макпетрол, с.Калишта, с.Франгово,с.Фериште, с.Еленкамен, царина Ќафасан, Бази Аснера
  2024-06-26 10:002024-06-26 11:30Тетовос.Непроштено кај стадион на Ренова

  НАЈНОВИ ВЕСТИ