петок, јуни 21, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 26 04 2023

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 26 04 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-04-26 09:302023-04-26 11:00ВелесШошев, „Црна река“Росоман, Агрохеим, дел од Росоман, дел од Градско
  2023-04-26 08:302023-04-26 12:30ВелесГрадско: Васил Главинов
  2023-04-26 09:002023-04-26 14:00ГевгелијаБогданци : Рапид гас (ТС Елка ), Макпетрол, Десива, Магнум, Брана Паљурци и Ресторан Рибник
  2023-04-26 09:002023-04-26 15:00Кичеводел од село Туин
  2023-04-26 09:052023-04-26 11:30Кичеводел од село Долно Строгомиште кај џамија
  2023-04-26 07:302023-04-26 16:00Кратовос.Пклиште, с.Нерав, с.Герман, с.Отошница, с.Станча
  2023-04-26 10:302023-04-26 12:00Кратоводел од с.Туралево
  2023-04-26 08:302023-04-26 11:00Скопје Васил ГлавиновВИЗБЕГОВО: Ресторан Њу Стар, ул.Индира Ганди бр.31, Мал дел од Шуто Оризари, Фирма Ефес Трејд - Визбегово, Камп за Азиланти - Визбегово, ул.1, ул.2, ул.3, ул.4 и ул.5 во с.Визбегово
  2023-04-26 09:002023-04-26 14:30Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: дел од корисниците на ул. Љубица Георгиева- Тафталиџе
  2023-04-26 08:152023-04-26 10:15Стругафабрика ИнгЛули, ПН метал, Неџо Комерц, Миском, Унипласт, Фелдман Струга,Тимст, Алкуп груп, Оскар Пласт и бензиската пумпа Окта кај мороишки мост.
  2023-04-26 09:002023-04-26 11:00Тетоводел од с.Слатино, објекти кои се наоѓаат кај школото
  2023-04-26 09:002023-04-26 15:00ТетовоЈЕЛОВЈАНЕ, УРВИЧ, НОВО СЕЛО Шар, СЕЛЦЕ КЕЧ
  2023-04-26 09:002023-04-26 15:00Тетоводел од с.Ратае, објекти кои се наоѓаат кај школото
  2023-04-26 08:002023-04-26 15:00Штипс. Амзебегово, Оранжерии, Авиопункт, Магро, Фабрика Фул Хаус, Опитно

  НАЈНОВИ ВЕСТИ