недела, март 7, 2021

ЕДС доминира на целосно либерализираниот пазар на струја во С. Македонија

Компанијата ЕДС, како доминантен играч продаде најмногу струја до крајните потрошувачи во 2019, годината во која за прв пат започна да функционира целосно либерализираниот...
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 25 11 2020

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 25 11 2020

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2020-11-25 08:00:002020-11-25 11:00:00ГевгелијаНов и Стар Дојран и тоа Населба Карач, околу Хотел Карпош, Алекс Бич, и потрошувачите околу ТС Каракаш.
  2020-11-25 08:20:002020-11-25 14:30:00Гевгелијадел од корисниците од Гевгелија , на влез од градот (булевар Гевгелија кон Караорман)
  2020-11-25 10:15:002020-11-25 15:30:00ГостиварИндустриска зона покрај автопат од клучка за с.Неготино кон Тетово, фирми : КВЕ Стеел, Атлас Транс, Еуроинжинеринг, Аустерм, Рио Компани и околината.
  2020-11-25 09:00:002020-11-25 15:00:00Гостивардел од с.Врапчиште -област кон поле
  2020-11-25 09:30:002020-11-25 12:30:00КавадарциНЕГОТИНО: с. Курија, с. Летиште и околината
  2020-11-25 09:00:002020-11-25 12:00:00КочаниОсновен суд Кочани, Зграда на поранешен БЕТОН кај кружниот тек, Адвокатските бараки покрај реката, ул. Стево Теодосиевски (од кружниот тек до мостот), Бензинска пумпа Макпетрол (пред Судот), МВР - ПС Кочани, ОУ Никола Карев
  2020-11-25 09:00:002020-11-25 14:30:00Кратовос.Луке
  2020-11-25 08:00:002020-11-25 16:00:00Кратовос.Трново, с.Голема Црцорија, с.Мала Црцорија
  2020-11-25 10:30:002020-11-25 14:30:00Кумановоул.Фетка наскова (локалитет Водовод)
  2020-11-25 11:00:002020-11-25 12:00:00ОхридРЕСЕН: дел од ул. Ленинова
  2020-11-25 09:00:002020-11-25 12:00:00Охридул.15ти Корпус домаќинства, ул.Александар Турунџев, ул.Веле Марков
  2020-11-25 08:40:002020-11-25 15:00:00ОхридРЕСЕН: Гранит,Сезо, с.Горна Бела Црква, Цибале, Ејпл Ленд
  2020-11-25 11:30:002020-11-25 13:00:00Прилепс,Кронејца, с.Волково, с.Чумово, с.Штавица, с.Прилепец, Манастир Прилепец, Репетитори Две стени
  2020-11-25 09:30:002020-11-25 15:30:00Прилепдел од улица Кресненско востание
  2020-11-25 08:30:002020-11-25 15:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - ЦЕНТАР: дел од ул.Козара парни броеви 16, 18, 18а, 20, 22, 22а и 26 (повремени прекини), дел од ул.Козара непарни броеви 11, 13, 13а и 5а (повремени прекини), дел од ул.Козара непарни броеви 23,25, 25а, 27, 27а (повремени прекини)
  2020-11-25 09:00:002020-11-25 14:00:00Скопје Ѓорче ПетровЧУЧЕР - САНДЕВО: корисниците од с.Малино, Танушевци, Брест
  2020-11-25 09:00:002020-11-25 15:00:00Струмицадел од с. Ораовица
  2020-11-25 09:00:002020-11-25 13:00:00Тетовоул.180 згр 7 вл.1, згр.9 вл.2 ,згр.11 вл.3
  2020-11-25 09:30:002020-11-25 11:30:00ТетовоАвтобуска станица Тетово и објектите околу автобуската станица, Железничка станица Тетово
  2020-11-25 09:45:002020-11-25 15:00:00Тетовос.Јелошник
  2020-11-25 12:00:002020-11-25 13:00:00Тетоводел од с.Желино на влез од кај с.Сиричино и воениот комплекс Еребино
  2020-11-25 09:30:002020-11-25 14:00:00Штипс.Криви Дол

  Latest Posts

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја