недела, јуни 16, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 25 05 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 25 05 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-05-25 08:00:202022-05-25 16:00:20БитолаДел од с. Олевени, Битолско
  2022-05-25 09:30:002022-05-25 14:30:00Велесдел од потрошувачите од с. Оризари
  2022-05-25 08:30:002022-05-25 13:00:00Гевгелијанаселените места Моин и Горничет (Ново Конско ),и корисниците :Живинарска фарма Моин, Водовод Моин,Васил Транс,Ледра Моин, Еуроканабис Моин, како и корисниците околу Динќут Гевгелија
  2022-05-25 09:00:002022-05-25 14:00:00Гостивардел од населба 7ма зона
  2022-05-25 08:00:002022-05-25 16:00:00Кратовос.Подржи коњ, с.Луке и репетитори на А1 во Подржи коњ.
  2022-05-25 12:00:002022-05-25 14:00:00Кумановодел од с.Отља (влез од селото, кај ресторан Илирија и Гробишта)
  2022-05-25 09:00:002022-05-25 12:00:00ПрилепКРУШЕВО: ул.8-ми Септември, ул Нико Доага кај Детската градинка, Детска Градинка
  2022-05-25 08:30:002022-05-25 12:00:00Скопје АеродромСОПИШТЕ: над општина Сопиште на патот кон Соње
  2022-05-25 09:00:002022-05-25 15:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - АЕРОДРОМ: ул. Илија Димовски Гоче
  2022-05-25 09:00:002022-05-25 13:00:00Скопје Васил ГлавиновСКОПЈЕ - ГАЗИ БАБА: ул.Христо Ботев зграда бр.6
  2022-05-25 09:00:002022-05-25 15:00:00Скопје Ѓорче ПетровВикендици Побожје
  2022-05-25 09:00:002022-05-25 15:00:00ТетовоЈУ-СМ во с.Жеровјане
  2022-05-25 09:00:002022-05-25 15:00:00Тетоводел од с.Сараќино, објекти кои се наоѓаат на влез во селото
  2022-05-25 09:00:002022-05-25 13:00:00Тетоводел од с.Нераште, објекти кои се наоѓаат кон центарот на селото
  2022-05-25 09:30:002022-05-25 15:00:00Тетовос.Орашје
  2022-05-25 09:30:002022-05-25 14:00:39ШтипСВЕТИ НИКОЛЕ: УЛ.ПРОЛЕТЕРСКА И ПРВОМАЈСКА
  2022-05-25 11:30:002022-05-25 12:00:00ШтипСВЕТИ НИКОЛЕ: стара Млекара, Алгомак и околина, МСУ Г.А:Державин, АД Мода, Гранит(стара Пелагонија),Станички пат

  НАЈНОВИ ВЕСТИ