четврток, февруари 22, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 24 11 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 24 11 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-11-24 09:00:002021-11-24 12:00:00Битолаул. Дедо Иљо Малешевски
  2021-11-24 10:00:002021-11-24 12:00:00БитолаЖивинарска Фарма Породин 1 и Породин 2, Говедарска Фарма и Свињарска Фарма
  2021-11-24 08:45:002021-11-24 15:30:00БитолаТС Водовод Црвена
  2021-11-24 08:05:002021-11-24 15:00:00Велесдел од ул. Бошко Златанов, мал дел од ул. Димитар Влахов (кон пазар), дел од ул. Вера Циривири, ул. Киро Рогужаров
  2021-11-24 09:30:002021-11-24 14:30:00ГостиварСедек Костоски во близина на ресторан Луксор
  2021-11-24 09:00:002021-11-24 14:00:00ДелчевоСАСА, Маало Вера Јоциќ
  2021-11-24 10:30:002021-11-24 12:00:00Кичевоул. Влашки пат, Партизански Одреди
  2021-11-24 10:00:182021-11-24 11:00:18Кочанидел од ул. Милан Зечар околу Болницата, дел од ул. Кирил и Методи околу Болницата, дел од ул. Браќа Миладинови околу Болницата, Медицински Центар Кочани, дел од ул. Илинденска околу Болницата
  2021-11-24 09:30:002021-11-24 14:00:00Кратовос. Огут
  2021-11-24 08:00:002021-11-24 15:00:00Кратовос. Горна Секулица, ТОПОЛОВИЌ, маала Качарци, ШОПСКО РУДАРЕ, ДИМОНЦЕ, ВАК'В, КОЊУХ, СЕКУЛИЦА, ТАТОМИР
  2021-11-24 09:00:002021-11-24 14:00:00Скопје Аеродромул. Орце Николов бр. 130 и 132, ул. Донбас
  2021-11-24 09:15:002021-11-24 15:15:00Скопје Аеродромул. Христо Татарчев 14, 16 и 18
  2021-11-24 09:00:002021-11-24 11:00:00Скопје Аеродромресторан Везилка, Борис Трајковски бр. 176, 184, 186, ресторан Дениција, Борис Трајковски 15 бр. 1, 3, 5, 7
  2021-11-24 11:00:002021-11-24 14:00:00Скопје Ѓорче ПетровДел од с. Сарај, ул. 4, ул. 5 и ул. 6
  2021-11-24 09:00:002021-11-24 11:00:00Скопје Ѓорче ПетровДел од с. Љубин.
  2021-11-24 10:30:002021-11-24 12:30:00Стругас. Мислешево (кај маркет Миса), дел кон главен пат за Струга и бензиска Макпетрол на ул. Туристичка.
  2021-11-24 13:00:002021-11-24 15:00:00Стругас.Франгово (дел кон школо и м. в. Добра вода)
  2021-11-24 09:00:002021-11-24 15:00:00СтрумицаРАДОВИШ - Планина Плачковица - Бел Камен, Шипковица, Смиљанци, детско одмаралиште, ЕВН Летувалиште, Флутинг-мак, с.Калузлија, с.Штурово, с.Еренџе, ТС Добре Лукаров, с.Козбунар, населба Илинден, Шумска куќа, с.Шипковица, истиот ден 24.11.2021 година во период од 11:30 до 15:00 часот без напојување со електрична енергија ќе бидат Флутинг-мак, с.Калузлија, с.Штурово, с.Еренџе, ТС Добре Лукаров, с.Козбунар, населба Илинден, Шумска куќа, ЕВН Летувалиште, с.Шипковица, Детско одмаралиште, с.Смиљанци
  2021-11-24 10:00:002021-11-24 12:00:00Тетоводел од град Тетово, дел од ул. Б. Тоска, дел од ул. 180, ул. Ленин (со локација кај Блок 70)
  2021-11-24 09:00:002021-11-24 15:00:00Тетовос. Озормиште, с. Требош, с. Палатица
  2021-11-24 09:00:002021-11-24 13:00:00ТетовоПОПОВЈАНИ, дел од Попова Шапка, мотелот кј ТС Голгота, ТС Голгота
  2021-11-24 09:00:002021-11-24 15:00:00Тетовопат за село Фалише, базен НИЈАЗИ
  2021-11-24 09:30:002021-11-24 13:30:00ШтипС. ДОЛНИ БАЛВАН

  НАЈНОВИ ВЕСТИ