четврток, јули 25, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 24 08 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 24 08 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-08-24 07:55:002022-08-24 13:00:00Битоласелата: Арматуш, Будаково, Црничани, Д.Агларци, Д.Ореово, Далбеговци, Дедебалци, Добромири, Г.Агларци, Грумази, маково, Манастир Паралово, Мегленци, Мојно, Мусинци, Орле, Новаци и ул. 4-ти Ноември. ТС: Космофон Мегленци, Раб.РЕК Брана, Водовод Мојно, ЗК Фарма Логоварди, БГПП Логоварди 1,2 и 3, Агр. хем..
  2022-08-24 09:00:262022-08-24 13:37:26Битолаул.Ѓорѓи Наумов, дел од ул. Кленовец, ул 12-та и ул.13-та, и дел од ул. Лавчанска Корија
  2022-08-24 10:00:002022-08-24 14:00:00Гевгелијаселата Башибос, Дурутли, Куртамзали
  2022-08-24 09:00:002022-08-24 13:00:18Скопје АеродромГорно Соње-во пределот пред влез во с.Долно Соње
  2022-08-24 09:30:002022-08-24 14:00:00Скопје Ѓорче ПетровСтопански објекти на „Бас тути фрути“, Институт за Градежништво, „АДГ АБ“ , во Злокуќани
  2022-08-24 09:30:002022-08-24 14:30:00Скопје Ѓорче Петровдел од улиците: Кузман Шапкарев, Гостиварска, 1223, Анастас Коцарев, Борис Сарафов, Мијачка
  2022-08-24 10:30:002022-08-24 14:30:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: дел од потрошувачите на ул.Франце Прешерн
  2022-08-24 09:00:002022-08-24 15:00:00Тетоводел од с.Доброште кај школото, на влез од селото
  2022-08-24 10:00:002022-08-24 14:00:00Тетовос.Брвеница, с.Долно Седларце, индустриски и деловни објекти во с.Брвеница : ЗИК, Антигона, Кланица

  НАЈНОВИ ВЕСТИ