сабота, јули 20, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 24.01.2024

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 24.01.2024

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2024-01-24 09:302024-01-24 12:00ДелчевоМАКЕДОНСКА КАМЕНИЦА: инд.зона на Луковички рид, с.Луковица, с.Моштица, с.Косевица, с.Саса, Ристовци, Мечкаре, Вера Јоциќ, Нине Солар, с.Тодоровци, Костин Дол, Требеш, Ѓорговци
  2024-01-24 12:002024-01-24 14:00Кумановоул.Кирил и Методиј,Перо Наков,Солтир Наумов,Народна Револуција,Илинденска,3 МУБ
  2024-01-24 09:002024-01-24 11:00Кумановодел од корисниците од ул.Октомвриска револуција - Зграда жолта кај Ресторант Помодоро
  2024-01-24 09:302024-01-24 15:00Прилепул. Дабничка, Веби Рушитоски, Дравска
  2024-01-24 09:302024-01-24 12:30Скопје АеродромДОЛНО СОЊЕ: Јаболци, Нова Брезница, Патишка Река, Држилово, Црн врв, Елово, Осинчани, Малчиште, Рудопроект, Карст с.Јаболци, Говрлево, Долно Соње, Горно Соње, Ракотинци, Добри Дол, Општина Сопиште
  2024-01-24 09:302024-01-24 15:00Струмицас.Долни Липовиќ, с.Конче, репетитори Пожар, Конче Езера и фотоволтаици Метал нет, с.Ракитец, БП Макпетрол Лакавица, Јака Лакавица, с.Дедино, с.Лубница, с.Долни Радеш, с.Горни Липовиќ, с.Габревци
  2024-01-24 09:002024-01-24 14:00Тетоводел од с.Ларце

  НАЈНОВИ ВЕСТИ