четврток, март 4, 2021

ЕДС доминира на целосно либерализираниот пазар на струја во С. Македонија

Компанијата ЕДС, како доминантен играч продаде најмногу струја до крајните потрошувачи во 2019, годината во која за прв пат започна да функционира целосно либерализираниот...
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 23 12 2020

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 23 12 2020

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2020-12-23 09:00:002020-12-23 14:00:00ДелчевоМАКЕДОНСКА КАМЕНИЦА: Вера Јоциќ и ул. 14 ти Јули
  2020-12-23 09:00:002020-12-23 14:00:00КочаниПРОБИШТИП: с. Шталковица, дел од с. Злетово (Клапчово Маало), с. Турско Рудари
  2020-12-23 08:00:002020-12-23 14:00:00Куманово ул.Бајрам Шабани
  2020-12-23 09:10:002020-12-23 12:00:00ОхридРЕСЕН: ул.Коле Неделкоски, дел од ул.29-ти Ноември, ул.Мите Богоевски, Детска Градинка 11-ти Септември.
  2020-12-23 10:00:002020-12-23 11:00:00Охриддел од с, Орман (од Алтанин Мост према с. Орман)
  2020-12-23 08:30:002020-12-23 12:00:00Скопје АеродромСОПИШТЕ: ул.16 с.Сопиште
  2020-12-23 09:00:002020-12-23 16:00:00Стругадел од с.Драслајца од центарот кон излез кон с.Биџево
  2020-12-23 10:00:002020-12-23 14:30:00СтрумицаРАДОВИШ: дел од бул.“Александар Македонски“ позади поранешен КАМ маркет, место викано Бела Црква, автобуска станица и спортски центар Шампион.
  2020-12-23 10:00:002020-12-23 11:00:00Струмицас. Злеово (кон Парк)
  2020-12-23 10:00:002020-12-23 11:00:00СтрумицаКОЛЕШИНО: дел од с. Колешино (кон амбулантата)

  Latest Posts

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја