недела, јули 21, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 23 11 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 23 11 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-11-23 08:30:002022-11-23 14:30:00Битоласелата:Алинци, Паралово, Брана Рек, Космофон Мегленци, Алинци
  2022-11-23 08:15:002022-11-23 14:30:00БитолаПутурус, Рапеш, Водовод Мојно, Орле, Мусинци, Мојно, Црничани, Алинци
  2022-11-23 09:15:002022-11-23 15:15:00Битоласелото Бараково и Манастирот Св, Атанас с. Журче, с. Журче
  2022-11-23 09:00:002022-11-23 15:00:00Гостиваркраткотрајни прекини на ул.Ново Маало, дел од ул.ЈНА, ул.Бошко Цветкоски
  2022-11-23 09:20:002022-11-23 15:00:00Кичевосело Црешнево, Белица, Тажево, Брезница, резерват Јасен
  2022-11-23 07:45:002022-11-23 13:30:00КратовоКРИВА ПАЛАНКА: нас.Пашина Воденица, нас.Дервен, нас.Самоков, нас.Плажа
  2022-11-23 10:00:002022-11-23 12:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: Дел од ул.Јабланица, од семафорот до градинката, во потегот од улицата кон булеварот
  2022-11-23 08:30:002022-11-23 14:30:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: дел од ул.Христо Татарчев (пред и после бр.140)
  2022-11-23 08:30:002022-11-23 14:30:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - ЦЕНТАР: ул.Георги Скрижевски
  2022-11-23 11:00:002022-11-23 13:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: ул.Руѓер Бошковиќ бр.4 и околните бараки
  2022-11-23 09:00:002022-11-23 14:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: дел од корисниците на ул.Милан Марковиќ
  2022-11-23 08:30:002022-11-23 11:30:00Тетовоцело село Боговиње (освен објектите на влез), село Раковец.
  2022-11-23 09:00:002022-11-23 15:00:00ТетовоНЕРАШТЕ: село Нераште, освен објекти кои се наоѓаат на влез во селото
  2022-11-23 09:00:002022-11-23 14:30:00ШтипСТАР КАРАОРМАН: ДЕЛ ОД С.СТАР КАРОАРМАН, ДЕСНО ГОРЕ ОД ДРВОДЕКОР

  НАЈНОВИ ВЕСТИ