вторник, јуни 6, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 23 02 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 23 02 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-02-23 08:30:002022-02-23 16:00:00Битоладел од ул.Партизанска и дел од ул.Пецо Божиновски со околните стопански и нестопански објекти
  2022-02-23 09:00:002022-02-23 14:00:00Гевгелијаселата Давидово , Миравци , Петрово , Габрово
  2022-02-23 12:00:002022-02-23 13:30:00Гостиварс.Маврово, с.Ниќифорово, с.Леуново, с.Маврови Анови
  2022-02-23 08:45:002022-02-23 11:30:00Гостиварул.Мајор Чеде Филипоски ( Градска Болница и Здравствен Дом)
  2022-02-23 08:30:002022-02-23 15:00:00Гостивардел од нас. 6та зона
  2022-02-23 10:30:002022-02-23 12:00:00Гостиварс.Дуф, с.Тољане, с.Орќуше
  2022-02-23 09:00:002022-02-23 10:30:00Гостиварс.Церово, с.Вруток, с.Равен, с.Печково, с.Д.Јеловце, с.Горно Јеловце, с.Речане, с.Ново Село, с.Сретково, асфалтни бази и каменоломи на регионален пат ГВ-КИ
  2022-02-23 08:25:002022-02-23 14:00:00Кумановодел од корисниците од Бензинска пумпа Виена Петрол Војник, Облавце, Сув ора, Руѓинце, Карпино
  2022-02-23 09:30:002022-02-23 15:00:00Прилепул.Кеј 9-ти Мај покрај зграда Табана кон Катната Гаража, Автоперална за самопослужување
  2022-02-23 08:30:002022-02-23 10:00:00Скопје АеродромУл.Пандил Шишков, бр.24, бр.26, Ул.Коста Новаковиќ бр.1 А, Неколку помали објекти на раскрсницата на ул.3-та Македонска Бригада со Коста Новаковиќ во правец на Центар,
  2022-02-23 08:30:002022-02-23 10:00:00Скопје Аеродром Ул.3-та Македонска Бригада бр.31 Б, Бензинска Станица Окта на ул.3-та Македонска Бригада
  2022-02-23 09:00:002022-02-23 10:00:00Скопје АеродромДРАЧЕВО: Дел од ул.Иван Мештровиќ
  2022-02-23 08:30:002022-02-23 11:00:00Скопје Ѓорче Петров од с.Глумово
  2022-02-23 09:00:002022-02-23 15:00:00СтрумицаРАДОВИШ: дел од ул.Маршал Тито од плоштад до зграда на Дистрибуција Радовиш
  2022-02-23 09:00:002022-02-23 13:00:00Тетовос.Мерово
  2022-02-23 09:30:002022-02-23 14:30:00Тетоводел од ул.Јане Сандански, од стар Кам Маркет кон Болница
  2022-02-23 10:00:002022-02-23 12:00:00Тетоводел од с.Слатино, објекти кои се наоѓаат на влез во селото и сред село кај Џамијата
  2022-02-23 10:00:002022-02-23 14:00:00ШтипСвети Николе: ул.Септемвриска, од Здравствен дом до Данита Ник, ул. Ангел Трајчев

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја